Skip to main content

Kausiapulaisia rengassesonkiin

Kiinnostaako työ autojen parissa? Haemme asiakkaallemme Hämeenlinnan K-Autoon kausiapulaisia talven rengassesonkiin.

Kausiapulaisena tehtäviisi kuuluu pääasiassa huolehtia renkaiden toimittamisesta varastosta asennustiimille. Tehtävään voi kuulua myös mm. renkaiden pesua ja rengasvaraston ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Työhön ei vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on reipas työote ja hyvä motivaatio työntekoon. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja B-luokan ajokorttia.

Töitä tehdään lähtökohtaisesti arkisin kello 9–16 välisenä aikana, mutta sesongin aikana on hyvä varautua myös viikonloppuvuoroihin.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ulla.roppola@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kausiapulaisia rengassesonkiin

Barona Flex
Hämeenlinna
14200 Janakkala
Riihimäki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti