Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kausityöntekijöitä kesäksi (15-37,5 h/vko) K-Rauta, Lappeenranta

Hakuaika alkaa: 10.01.2022
Hakuaika päättyy: 31.01.2022

KAUSITÖIHIN KESÄKSI K-RAUTA LAPPEENRANTAAN

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Lappeenrannassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kausityön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä. Meillä on työtehtäviä tarjolla kaikilla osastoilla, rakennustarvikkeessa, sisustuksessa, työvälineessä, ulkomyymälässä sekä kassalla.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Rauta Lappeenrannassa työskentelet 40 hengen iloisessa porukassa.

K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
– vastuullisen ja turvallisen työpaikan
– K-Raudan perehdytysohjelman
– mahdollisuuden päästä hiomaan asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi
– mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
– hauskat ja innostavat työkaverit
– K-Rauta Lappeenrannan henkilöstöedut

Lähetä hakemuksesi 31.1.2022 mennessä osoitteeseen [email protected].
Tehtävä on määräaikainen kesätyö (15-37,5 h/vko) ajalla 1.4.-31.8.2022, kesto on myös sovittavissa.
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 6.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kausityöntekijöitä kesäksi (15-37,5 h/vko) K-Rauta, Lappeenranta

Kesko Oy Kauppiaat
Lappeenranta
Kesätyö

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti