Skip to main content

Kausityöntekijöitä useisiin eri tehtäviin Finnair Kitcheniin

Finnair Kitchen kehittää lentoateriapalveluita ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa matkustajamme asiakaskokemusta ja tehtävämme Finnair Kitchenissä on huolehtia siitä, että tarjoamme lennoillamme ensiluokkaisia aterioita parhaista raaka-aineista. Vastuullisuus näkyy Finnairissa kaikessa tekemisessämme. Finnair Kitchenin osalta tämä tarkoittaa esimerkiksi kiertotalouden periaatteiden edistämistä tuotannossamme ja lennon aikaisen tarjoilun ympäristövaikutusten vähentämistä. 

HAEMME NYT KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ USEISIIN ERI TEHTÄVIIN FINNAIR KITCHENIIN 

Meillä Finnair Kitchenissä työskentelee yli 300 ammattilaista erilaisissa operatiivisissa tehtävissä lennoilla tarjottavien aterioiden valmistuksessa, erilaisissa pakkaustöissä, kuljetus- ja kuormaustyössä, lennoilla käytettävän kaluston puhdistuksessa ja tavaranvastaanotossa. Haemme nyt innokkaita ja yhteistyökykyisiä kausityöntekijöitä, joilla ei katoa pilke silmäkulmasta vilkkaimpinakaan hetkinä.    

Odotamme sinulta 

 • oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä 
 • hyvää fyysistä kuntoa - askeleita karttuu mukavasti työvuoron aikana 
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa 
 • vähintään 18 vuoden ikää ennen töiden aloitusta 
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys  
 • hygieniapassia 
 • kuormaustyössä ja tavaranvastaanotossa eduksi b-ajokortti  

Tarjoamme sinulle 

 • kattavan perehdytyksen      
 • mukavat työkaverit ja esihenkilön tuen  
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan 
 • kilpailukykyisen palkan 
 • uniikin työympäristön ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä  

Työtekijänämme voit sijoittua mihin vain näistä alla mainituista osastoista.  

Tuotanto  

Catering-työtekijänä työtehtäviisi kuuluvat tuotannon osastosta riippuen lennolla tarjottavien aterioiden annostelua keittiössä, aterioiden ja tuotteiden pakkausta tai lennoilta saapuvan kaluston puhdistamista.  
 

Myyntipakkaamo  

Työhösi myyntipakkaamossa kuuluvat erilaiset lentomyynnin pakkaamiseen liittyvät tehtävät. Pakkaamme Finnairin lennoilla myytäviä ja tarjoiltavia juoma-, snack- ja muita myyntituotteita. 

Kuormaus  

Työhösi kuormauksessa lentokoneiden lastaus ja purku. Tämä nopeatempoinen, lentoliikenteen aikatauluihin sidoksissa oleva lentokoneiden kuormaustyö vaatii kykyä suunnitelmalliseen ja tiimihenkiseen työskentelyyn sekä tarkkaa työ- ja turvallisuusohjeiden noudattamista.  

Tavaranvastaanotto 

Työtehtäviisi tavaranvastaanotossa kuuluvat saapuvien tavaroiden vastaanottaminen, turva- ja laaduntarkastaminen sekä paikoilleen toimittaminen. Lisäksi useat työtehtävät kuten esimerkiksi tilausten teko, saldoseuranta ja varastonoptimointi, vaativat tietojärjestelmien käyttöä tietokoneella.   

Katsomme eduksi kokemuksen keittiö, tuotanto- ja pakkaustyöstä sekä kuormaus- ja logistiikkatehtävistä, mutta tärkeämpänä pidämme kuitenkin positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Työt alkavat porrastetusti elokuussa 2022 ja kestävät maaliskuun 2023 loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa, mutta kokemuksen karttuessa on myös mahdollista työskennellä yövuoroissa. 

Rekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi. Haethan kuitenkin viimeistään 3.7.2022. 

Kausityöntekijöitä useisiin eri tehtäviin Finnair Kitcheniin

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja