Skip to main content

Käynnissäpitäjä, talteenotto

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsafibre.com

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle kahta

KÄYNNISSÄPITÄJÄÄ TALTEENOTTOON

vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Käynnissäpitäjän työtehtäviin kuuluvat prosessin ajo- ja kenttätehtävät, ennakkohuolto ja muut käytettävyyttä tukevat työtehtävät. Työskentelet tärkeässä ja vastuullisessa tehtävässä sellutehtaan voimalaitoksen ja talteenoton operoinnissa valvomosta käsin ja kenttäkierroksilla. Käynnissäpitäjänä teet töitä sekä itsenäisesti että tiimin kanssa. Työ on vuorotyötä työaikamuodossa 37.

Työurasi edetessä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja myös soveltuvan ammattitutkinnon suorittamisen..

Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen osa-alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä koko henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme henkilöä, jolla on jo kokemusta työskentelystä voimalaitoksella ja koulutustaustana esimerkiksi voimalaitoksen käyttäjän ammattitutkinto energia-alalta, olet valmistunut konepäällystön osaamisalalta vahtikonemestariksi tai sinulla on soveltuva insinööritutkinto (AMK)

Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä toimia itsenäisesti vastuullisessa tehtävässä.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätiedot henkilöstöpäällikkö Tuomas Kangasmaa (puh. 0407450748) 19.7 klo 9-12 ja prosessi-insinööri Juha Honkanen (puh. 0505988607) 25.7 jälkeen klo 9-14.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 15.8.2022 saakka. Tsemppiä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Käynnissäpitäjä, talteenotto

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti