Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Käyttö-/kunnossapitopäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa

Haemme asiakasyritykseemme Kokkolan seudulle käyttö-/kunnossapitopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen eli rekrytoidut asiakasyritykseemme. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn jo syksyn aikana.

Käyttö-/kunnossapitopäällikkönä vastaat tuotantolaitoksen kunnossapidon turvallisesta ja tehokkaasta johtamisesta sekä oman vastuualueesi jatkuvasta kehittämisestä. Päivittäistä toimintaasi ohjaa turvallisuus ja vastuullisuus. Toimit myös esihenkilönä ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä omalta osaltasi. Käyttö-/kunnossapitopäällikkönä raportoit liiketoiminta-alueen johtajalle.

Tehtävä edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikaninsinööri, sähköinsinööri)

  • kokemusta prosessiteollisuuden toimintaympäristöstä, mielellään keskeytymättömästä tuotannosta

  • kykyä toimia kustannustehokkaasti eli talouden ymmärrystä

  • jämäkkää ja motivoivaa johtamistyyliä

  • kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa yhteistyön hengessä.

Ja, totta kai, olet myös luontainen ongelmanratkaisija, organisoija ja päätöksentekijä, vai mitä?

Hae tehtävää heti! Rekrytoinnissa sykitään tuotannon tahtiin ja asioita edistetään jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä pääset osaltasi vastaamaan kehittyvästä ja kriittisestä tuotantoprosessista – panoksesi on siis todella merkityksellinen. Asiakasyrityksemme toimii teknologian kärjessä ja kehittää sekä toimintaansa, että henkilöstöään, joten pääset edelleen kasvattamaan myös asiantuntemustasi vahvassa asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13 - 14.

Hae paikkaa viimeistään 12.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kristiina.vormala@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Käyttö-/kunnossapitopäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa

Barona Teollisuus
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus