Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Käyttöhyödykevastaava, Riihimäki


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Haemme vakituiseen työsuhteeseen käyttöhyödykevastaavaa. Meillä pääset työskentelemään kuluttajien rakastamien laadukkaiden valiotuotteiden parissa, innovatiivisessa ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä.

Vastaat käyttöhyödyketuotannon ylläpidosta ja kehittämisestä. Arvostamme vastuullista otetta tehtävien hoidossa. Aktiivinen ja positiivinen asenne auttavat sinua saamaan tiimisi innostumaan yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä yhteistyötaitoja ja saumatonta yhteistyötä tuotannon kanssa. Tukenasi Riihimäen tehtaan teknisissä haasteissa on joukko osaavia prosessi- ja teknisiä asiantuntijoita.

Vastuualueesi tehtäviin kuuluvat mm.:

• jatkuva kehittäminen omalla vastuualueella

• käyttöhyödykevastaavan tehtävät LVI-, paineilma- ja kylmäjärjestelmien osalta 

• teknisen suorituskyvyn ja osaamisen kehittäminen vastuualueella

• energiatehokkuuden varmistaminen molemmilla tehtailla

• vastuualueen toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

• ongelmanratkaisutyökalujen tehokas käyttö

• analyyttinen toimintatapa

• investointeihin osallistuminen asiantuntijaroolissa

Sinulta odotamme:

• soveltuvaa energia- ja/tai LVI-tekniikan koulutusta tai soveltuvaa työkokemusta

• aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta erityisesti käyttöhyödykepuolella

• valmentavaa näkemyksellistä asiantuntijaotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja 

• suomen kielen lisäksi englannin kielen suullista sekä kirjallista hallintaa

• kokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksi

• toimintaa tukevien tietojärjestelmien hallintaa (SAP) 

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö.

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia,

Lisätietoja tehtävästä: Tehdaspalvelupäällikkö Juha Kuntanen, puh. 040 5962006 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.10.2021 mennessä hakulinkin kautta.    

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Riihimäki, työpaikat Häme, käyttöhyödykkeet, energiatekniikka, LVI-tekniikka, teollisuuden kunnossapito, tekniikka