Skip to main content

Käyttöinsinööri

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Työnkuvasi

Toimit käyttöinsinöörinä Riihimäen tuotantolaitoksen materiaalinhallinnan toiminnoissa. Tehtäväsi on huolehtia vaarallisen sekä tavanomaisen jätteen vastaanotosta, esikäsittelystä ja varastoinnista. Yksikössäsi on yksi työnjohtaja ja noin 20 prosessinhoitajaa.

Työaikamuotosi on päivätyö, yksikkösi työaikamuoto on päivätyö sekä keskeytyvä 2-vuorotyö.

Tarjoamme sinulle

Sinulla on asiantuntemuksesi kautta mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Recycling and Waste -yksikön päivittäiseen toimintaan ympäristö- ja jätehuoltoasioiden ytimessä. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja saada uusia haasteita kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla. Kuulut ammattitaitoiseen tiimin ja saat joukon kiinnostavia haasteita.

Odotamme sinulta

Sinulla on insinööritason kemian koulutus ja työkokemusta tuotannon kemian työympäristöstä sekä vankka kokemus esimiestyöstä.

Tehtävä menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä myös englannin kielellä.

Arvostamme myös jatkuvan parantamisen työkalujen tuntemusta (5S ja Lean).

Toivomme, että sinulla olisi edellytykset toimia tulevaisuudessa myös kemikaalien käytönvalvojana.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointityökalumme kautta viimeistään 9.7.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Juha Nykänen, juha.nykanen@fortum.com sekä puhelimitse, puh. 050 331 1168 torstaihin 24.6. saakka.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumaustestauksen.

Käyttöinsinööri

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja