Skip to main content

Käyttöinsinööri

Tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia tuotantoa kanssamme! 
 
Etsimme Porvoon jalostamon tuotantoon käyttöinsinöörejä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin
 
Kehitämme tuotteidemme jalostusta ja jakelua kohti vähäpäästöisiä ratkaisuja hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätysraaka-aineita. Tavoitteemme on kunnianhimoinen: hiilineutraali tuotanto vuoteen 2035 mennessä.
 
 Sinun roolisi Nesteen matkassa
 
Käyttöinsinöörin tehtävässä seuraat ja kehität vastuualueesi jalostusprosessien turvallisuutta ja operatiivista käytettävyyttä. Luot edellytykset korkeaan käyttöasteeseen ja kustannustehokkaaseen toimintaan seuraamalla ja optimoimalla vastuualueesi prosessiyksiköitä.
 
Tehtävässä tuet uusien toimintatapojen käyttöönottoa sekä kehität vastuualueesi prosesseja ja käytäntöjä kohti vähäpäästöisempää ja energiatehokkaampaa jalostusta. Työnkuvaasi kuuluu myös ohjeiden laatiminen sekä operaattoreiden kouluttaminen ja osaamisen varmistaminen. 
 
Tehtävässä korostuvat:

  • Tinkimätön turvallisuusasenne
  • Toimintojen jatkuva kehittäminen

 Käyttöinsinöörinä olet mukana rakentamassa uudenlaista vastuullista ja vähäpäästöistä jalostustoimintaa. Työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien, kuten kunnossapidon, laadunvalvonnan, projektiorganisaatioiden, palveluntoimittajien sekä tutkimus- ja teknologiakehityksen kanssa.
 
Tarjoamme sinulle laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin ja tuemme sinua uuden työtehtävän haltuunotossa tehtäväkohtaisella perehdytyksellä.
 
 Menestyksen avaimet tehtävään 
 
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä hyvää yhteistyö-, kommunikointi- ja esiintymiskykyä. Osaat laatia ja tuottaa selkeitä ohjeistuksia sekä muuta kirjallista materiaalia.
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

  • Kemian- tai prosessitekniikan DI- tai insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus
  • Kyky analysoida tuotannosta saatavaa dataa ja prosessia, toiminnan edelleen kehittämiseksi
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito 

 Arvostamme myös

  • Aikaisempaa kokemusta prosessi-, kemian- ja laitetekniikan alueilta.
  • Kiinnostusta syventää osaamistasi ja kasvaa vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin.

 Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Meitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.
 
Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.
 
 
Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 
 
Meillä Nesteellä sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä, jolla on vaikutusta Porvoon jalostamon tavoitteelliseen kehittämiseen kestävien ratkaisujen edelläkävijäksi. Jalostamillamme entistä puhtaammilla ja vähäpäästöisemmillä tuotteilla autamme myös asiakkaitamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään merkittävästi.
 
Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyöskentelyn.
 
Lisätietoa tehtävästä antavat: Tuotantopäällikkö Sari Erkkilä, p. 050 458 3936 tai Lead Engineer Mari Mamia, p. 050 458 6770. Soittoaika arkisin klo 15-16. 
  
Hakuaika päättyy 7.11.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että mahdollisen soveltuvuusarvioinnin. 

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com

Käyttöinsinööri

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja