Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Käyttöinsinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme Metsä Board Simpeleen tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

 

Millainen työ sinua odottaa?

Käyttöinsinöörinä huolehdit arkittamon, tuotevaraston ja lastauksen työturvallisuudesta, laadusta ja tehokkuudesta. Tehtäviisi kuuluu arkittamon ja lastauksen operatiivinen toiminta, sekä henkilöstön osaamisen varmistaminen ja kehittäminen. Yhteistyö käynnissäpidon kanssa on osa päivittäistä toimintaasi ja lisäksi olet osallisena vastuualueesi kehitysprojekteissa. Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Käyttöinsinööri raportoi arkittamon käyttöpäällikölle.

 

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto (ins./DI) ja työkokemusta teollisuuden tehtävistä. Toimit sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot.

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä käytännön englannin kielitaito. Olet halukas kehittämään sekä omaa, että organisaation osaamista, etkä kaihda eri järjestelmien käyttöä.

 

Miksi Metsä?

Kestävä kehitys, digitaalisuus ja uusiutuvien materiaalien kasvava kysyntä ovat mullistaneet metsäalan. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

 

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi käyttöpäällikkö Petri Raskilalle puh. 050 472 6250 (soittoaika vko 42 ja 44). Viikolla 43 lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Teemu Kälkäjä puh. 040 832 3629.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 7.11.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Käyttöinsinööri

56800 Rautjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus