Skip to main content

Käyttöinsinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme Metsä Boardin Kemin kartonkitehtaalle

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Vastuullasi on kartonkikoneen turvallinen, laadukas ja kustannustehokas tuotanto sekä suorituksemme jatkuva parantaminen yhdessä tuotanto-organisaation ja kunnossapidon kanssa. Tehtävässäsi osallistut tuotannon operatiivisen toiminnan lisäksi erilaisten investointihankkeiden valmisteluun. Toimit kartonkikoneen osastomestarien esimiehenä ja raportoit kartonkitehtaan tuotantopäällikölle.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (DI tai vastaava tutkinto) sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulla tulee olla kokemusta tuotannon, kuten kartonki tai paperituotanto, sekä kunnossapidon johtamisesta tehdasympäristössä. Esimiehenä olet positiivinen sekä kannustava ja viet asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Työskentelytapasi on systemaattinen ja ennalta suunnitteleva, olet myös vahvasti sisäistänyt jatkuvan parantamisen periaatteet. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle suorittamiselle.

Lupauksemme sinulle

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän Euroopan johtavan kartonkiyhtiön modernilla tehtaalla, jossa sinun on mahdollista hyödyntää ja edelleen kehittää itseäsi sekä osaamistasi yhdessä tuotanto- ja kunnossapitotiimiemme kanssa.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Albert Ulla, puh. 050 527 3906. Albert on parhaiten tavoitettavissa 17.-19.11 klo 16.00-18.00 ja 29.11-3.12 klo 16.00-18.00.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 6.12.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Käyttöinsinööri

Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus