Skip to main content

Käyttöinsinööri käyttökeskuspalveluihin

Tavoitteenamme on olla sähköverkkojen ja tuulipuistojen käyttökeskuspalveluiden markkinajohtaja vuoteen 2025 mennessä. Käyttökeskuspalveluidemme kehittyessä etsimme Sähköverkot-yksikköön käyttöinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Kajaanin käyttökeskukseemme.

 

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa käyttökeskuksessa tehtävät sähköverkon käytönvalvonta ja –suunnittelutehtävät sekä muut käyttökeskuspalveluiden asiantuntijatehtävät. Tehtävä sisältää myös työajan ulkopuolista varallaoloa. Aiemmasta kokemuksestasi ja mielenkiinnostasi riippuen työtehtäviin voi kuulua myös muita sähköverkkojen asiantuntijatehtäviä.

 

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä, mutta pystyt myös itsenäiseen työhön ja sinulla on paineensietokykyä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta sähköverkkojen käyttötoimintaan, kunnossapitoon, suunnitteluun tai rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Arvostamme:

 • aiempaa kokemusta sähköverkon käyttötoiminnasta
 • käytönvalvonta- ja käytöntukijärjestelmien tuntemusta (esim. ABB Microscada, Trimble DMS)
 • sähköverkkojen rakentamiseen liittyvien määräysten sekä rakenteiden tuntemista
 • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
 • aktiivista otetta ja kiinnostusta turvallisuus- ja laatuasioihin
 • päätöksentekokykyä muiden näkemykset huomioiden
 • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • viihtyisän ja toimivan työympäristön
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

 
Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

 

Haluatko mukaan?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 31.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.-31.8.2022 välisenä aikana palvelupäällikkö Hannu Hiltunen puh. 040 809 4785

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Noin 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Käyttöinsinööri käyttökeskuspalveluihin

Kajaani
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus