Skip to main content

Käyttöinsinööri vesivoimavalvomoon

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme vesivoiman käyttöinsinööriä Fortumin vesivoimavalvomoon Espooseen. Vesivoimavalvomomme vastaa Suomen suurimpien vesivoimalaitosten ympärivuorokautisesta kaukokäytöstä ja valvonnasta, ja vastuullamme onkin teholtaan yhteensä lähes 2000 MW:a vesivoimakapasiteettia. Osana valvomotiimiä tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa jokien vesivoimatuotanto optimaalisesti ympäristö ja turvallisuus huomioiden. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sähkökaupankäynnin ja voimalaitosten paikallisen käyttö- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa.

Haluamme sinut mukaan matkalle läpi sähkömarkkinamurroksen kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Espoon Keilaniemessä sijaitsevassa käyttö- ja kaupankäyntikeskuksessa. Tehtävässä kehityt vesivoima-alan ammattilaiseksi ja pääset seuraamaan eurooppalaisia sähkömarkkinoita aitiopaikalta. Olet mukana viemässä toimintaamme eteenpäin muuttuvassa markkinaympäristössä yhdessä huipputiimimme kanssa.

Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Odotamme sinulta

Sinulta odotetaan sähköalan ammattihenkilön muodollista pätevyyttä, minkä vuoksi sinulla on sähköalan insinöörin tutkinto tai muu soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto esimerkiksi sähkö-, sähkövoima-, energia- tai automaatiotekniikan alueelta.

Arvostamme aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioalalta tai esimerkiksi sähköverkon käyttötehtävien parista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa - ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä valmis tekemään keskeytymätöntä 3-vuorotyötä. Meille asenteesi on vähintään yhtä tärkeää kuin työkokemuksesi!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.11.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa valvomopäällikkö Satu Poutanen, +358 40 060 1185 tai satu.poutanen@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka pitää sisällään huumausainetestauksen.

Käyttöinsinööri vesivoimavalvomoon

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus