Skip to main content

Käyttöönottoasiantuntija/ - insinööri

Käyttöönottoasiantuntija/ - insinööri

Helvar on maailman kärkeä älykkäässä valaistuksessa. Ihmislähtöisesti suunnitellut tuotteemme ja ratkaisumme säästävät energiaa ja parantavat hyvinvointia. Yrityksemme on suomalainen ja perheomisteinen, mutta vahvasti kansainvälinen. Työllistämme yli 200 työntekijää Euroopassa, sekä palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti yli 40 maassa kumppaniverkostomme kautta.  

Haemme nyt Suomen myyntitiimiimme valaistuksenohjausjärjestelmien käyttöönottoasiantuntijaa/ -insinööriä.

Pääasiallinen tehtäväsi on langallisten- ja langattomien valaistuksenohjausjärjestelmien käyttöönotto ja ohjelmointi, joka suoritetaan joko etänä tai paikan päällä kohteessa. Ohjelmointityö suoritetaan tietokoneella tai mobiiliapplikaatiolla. Tehtävään kuuluu myös huoltotoiminta; olemassa olevien järjestelmien huolto, kunnossapito ja vianetsintä. Tehtävässä toimit myös teknisen tuen apuna ja koulutat asiakkaitamme järjestelmiemme käytössä sekä annat käyttäjille käytönopastuksia kohteen luovutuksen yhteydessä. Asiakastyö ja säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin Etelä -Suomen alueella on erittäin tärkeää tehtävässäsi. Tehtävään kuuluu myös myynti- ja projektitietojen syöttäminen CRM-järjestelmään sekä käyttöönottoon ja ohjelmointiin liittyvä asiakaslaskutus ja raportointi. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu lähtökohtaisesti pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa, mutta tarvittaessa myös eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja B-tyypin ajokorttia, omaa autoa et tarvitse. Työmatkat kestävät pääsääntöisesti yhdestä muutamaan päivään.

Toivomme, että sinulla on

  • Sähkötekniikan asentaja- tai insinöörin koulutus
  • Kokemusta sähkö- ja tietotekniikka-alan tehtävistä
  • Käytännönläheinen ja asiakaslähtöinen työskentelytapa, kyky työskennellä itsenäisesti ja löytää ratkaisuja
  • Hyvät IT-taidot sekä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen osaamisesta on etua, sillä yrityskielemme on englanti
  • Matkustusvalmiutta Suomessa
  • Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, tarvittaessa koulutamme edellä mainitut kortit

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja itsenäisen roolin valaistusteknologian etulinjassa
  • Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen työhösi sekä kokeneiden valaistusammattilaisten tuen
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 08.10.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen urasivullamme helvar.com/fi/ura-helvarilla/. Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Miikka Etelälahti, miikka.etelalahti@helvar.com.

Helvar yrityksenä

Helvar is an international lighting technology company specialising in intelligent and energy-saving lighting solutions. Intelligent lighting is essential to the wellbeing of employees, customers, visitors and patients, and it helps to achieve sustainability targets. Helvar lighting control solutions and luminaire components help to create smart environments built for the future, using information and working seamlessly with other systems. With projects spanning from hospitals, schools, workplaces to cruise ships and Istanbul’s 3rd new airport (the largest in the world), Helvar designs open and flexible solutions for lighting across a range of applications. With 99 years of expertise, Helvar serves its customers locally with offices in Finland, UK and Sweden and via their global network of partners in over 50 countries. 

www.helvar.fi

Käyttöönottoasiantuntija/ - insinööri

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus