Skip to main content

Käyttöönottoinsinööri

 

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Vahvistamme nyt vesi- ja energialiiketoiminnan yksikköämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Käyttöönottoinsinööriä

Käyttöönottoinsinöörinä vastaat kokonaisvaltaisesti vesi- ja energiahuollon toimitusten testaamisesta ja vikojen selvittämisestä sekä osallistut kiinteästi projektien käyttöönottoon. Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan korkeakoulutus tai aikaisempi kokemus vastaavista töistä. Tässä tehtävässä on myös eduksi, jos sinulla on kokemusta myös logiikka- sekä valvomo-ohjelmoinnista. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikointikykyjä; tehtävä sisältää työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä kumppanien ja alihankkijoiden koordinointia sekä projektissa, että kentällä. Koulutus tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on innostunut asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen sekä järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.

Käyttöönottoinsinöörinä voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, mutta teemme tiiviisti yhteistyötä, joten työ vaatii silloin tällöin matkustamista.

Mitä käyttöönottoinsinööri tekee Miprolla?

Käyttöönottoinsinöörinä pääset osaksi vesi- ja energialiiketoiminnan yksikköämme. Toteutamme monipuolisia vesi- ja energiahuollon kokonaisjärjestelmiä, joiden kokoluokka vaihtelee aina pienistä laajennuksista suuriin laitoskokonaisuuksiin. Päivittäisessä arjessasi työskentelet kiinteästi asiakasrajapinnassa; suoritat testejä ja käyttöönottoja, joko omissa tai valmistajan tiloissa. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo nyt ennen kuin hakuaika umpeutuu 8.8.2021. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella ma-to klo 9-16 välillä kesä- ja elokuussa tiimipäällikkö Joni Pitkäseltä sähköpostitse etunimi.sukunimi@mipro.fi tai puhelimitse +358 44 749 8320. Heinäkuussa lisätietoja antaa Timo Kakko etunimi.sukunimi@mipro.fi +358 44 749 8312.

Käyttöönottoinsinööri

Mikkeli
Oulu
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus