Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kehittäjälääkäri (Physician Executive)

Kansainvälinen yhteistyökumppanimme Cerner etsii kokenutta lääkäriä kehittämään tulevaisuuden terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja! Olet avainroolissa osana Aster-projektia toimittamassa uudenlaista asiakas- ja potilastietojärjestelmää Suomeen.

_Aster-projektista ainutlaatuisen tekee sen tavoite rakentaa palvelu, joka kattaa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja palvelee niin asiakkaita, potilaita kuin alan ammattilaisiakin. Järjestelmä tulee palvelemaan neljän sairaanhoitopiirin ja sote-kuntayhtymän (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjanmaa) alueella noin 700 000 asiakasta ja 25 000 potilasta. Projektin toimitusvaihe on juuri käynnistymässä ja käyttöönotot on suunniteltu vuosille 2023-2025. _

Uuden järjestelmäkokonaisuuden on tarkoitus palvella saumattomasti niin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia kuin asiakkaita ja potilaita. Aster tulee palvelemaan noin 700 000 asiakasta ja 25 000 ammattilaista.

Tehtävänkuvaus

Ensisijainen tehtäväsi on varmistaa, että uusi potilastietojärjestelmä palvelee lääkärien ja muiden sote-ammattilaisten tarpeita ja odotuksia ja mahdollistaa parhaan mahdollisen potilaiden hoidon. Toimit avainasemassa tulkkina ja viestinviejänä sote-alan ammattilaisen ja tietohallinnon välillä.

Tulet toimimaan avain roolissa Cerner Oy:n Suomen asiakkaiden kanssa sekä pääsee osaltaan vaikuttamaan tulevaisuuden terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuihin. Kliinisen osaamisesi kautta osaat huomioida kokonaisuuden ja tulkita myös haastavat ratkaisut asiakkaalle ymmärrettävällä tavalla.

Tavoitteenasi on rakentaa luottamuksellisia ja pitkiä asiakassuhteita koko terveydenhuollon alalla. Verkostojen rakentaminen ja ylläpitäminen ovat onnistumisen kannalta välttämättömiä. Otat aktiivisen roolin yhteistyöstä asiakkaidemme lääkäreihin sekä muihin sidosryhmiin. Olet tukemassa onnistunutta järjestelmäkäyttöönottoa ja ennakoiden ymmärrät ja tunnistat asiakkaiden tarpeet ja huolet. Tulet toimimaan osaltasi myös sisäisissä johto- ja kehitysryhmissä.

Odotamme sinulta

 • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta Suomessa laillistettuna lääkärinä.
 • Perusymmärrystä potilastietojärjestelmistä (kliinisen työn kautta) ja että haluat päästä kehittämään ja kehittymään niiden parissa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekninen osaaja, vaan Cerner tarjoaa sinulle laajamittaisen koulutuksen tehtävässäsi menestymisen tueksi.
 • Aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon muutos- ja/tai kehityshankkeista, joko ICT-projekteista tai käytäntöjen kehittämisestä.
 • Työpiste tulee sijaitsemaan Jyväskylässä, mutta odotamme, että pystyt matkustamaan Suomessa.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 • Oikeanlaista asennetta ja pelisilmää muutoksiin ja niiden eteenpäin viemiseen.

Cerner tarjoaa

 • Näköalapaikan terveydenhuollon sovelluskehityksen ja ohjelmistoratkaisuiden parissa.
 • Mahdollisuuden kehittyä alan johtavien toimijoiden kanssa.
 • Kansainvälisen tuen ja mahdollisuudet urallesi.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sisältäen kiinteän kuukausipalkkion että bonusjärjestelmän.
 • Kokoaikaisen vakituisen työpaikan, missä töitä tehdään pääsääntöisesti virka-aikana.
 • Moniammatillisen tiimin tuen, työskentelet osana kansainvälistä lääkäritiimiä ja sinulle nimetään perehdytyksestä vastaava lääkäritaustainen kollega. Lisäksi toimit Suomessa osana moniammatillista ja kansainvälistä tuote- ja projektitiimiä, sekä osana johto- ja kehitysryhmiä.

Mikäli kiinnostut tehtävästä jätä yhteystietosi järjestelmäämme tai ole yhteydessä suoraan Emmiin: Emmi Salmikangas 041 5050879 tai emmi.salmikangas@medimanageri.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: emmi.salmikangas@medimanageri.fi, 0415050879

Cerner Finland Oy

Cerner is a place where people are encouraged to innovate with confidence and focus on what is important – people’s health and the care they receive. We are transforming health care by developing tools and technologies that make it more efficient for care providers and patients to navigate the complexity of our health. From single offices to entire countries, Cerner solutions are licensed at more than 25,000 facilities in over 35 countries.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kehittäjälääkäri (Physician Executive)

Barona
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus