Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kehittämisjohtaja

Sinustako Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtaja?
Tule rakentamaan sujuvia sote-palveluita Espooseen!

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli osaat yhdistää toiminnan muutoksen ja digitalisaation mahdollisuudet toimiviksi ratkaisuksi ja innostava työskentelytapasi saa joukkosi työskentelemään kohti yhteistä tavoitetta.

Etsimme kehittämisjohtajaa, jonka tehtävänä on viedä eteenpäin Espoon kaupungin sote-palveluiden kehittämiskokonaisuutta sekä vastata digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaistemme hoidossa ja prosessien hallinnassa.

Kehittämisen tulosalueen tehtävänä on vastata toimialan ICT-, digi- ja palvelukehityksen kehittämiskokonaisuuksista ja vastaat tiimisi kanssa niiden edistämisestä, seurannasta, ohjauksesta sekä raportoinnista. Tulosalue vastaa myös toimialan tietojärjestelmien käytön tuesta sekä yhteistyössä tietohallinnon kanssa järjestelmien ylläpidosta.

Tehtäviisi kuuluu myös kaupunkitasoinen ja kansallinen yhteistyö. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat kaupungin sisäiset yksiköt, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, naapurikunnat, yksityiset palveluntuottajat sekä useat ICT- ja teknologiatoimittajat osana kaupungin tietohallinnon kanssa tehtävää yhteistyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta johtamisesta sekä toiminnan ja prosessien kehittämisestä. Erinomaiset yhteistyötaidot ja joustavuus ovat edellytys tehtävässä toimimiselle. Olet sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen ja osallistut koko toimialan kokonaisuuden kehittämiseen.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään perjantaina 4.6., maanantaina 7.6., keskiviikkona 9.6. sekä perjantaina 11.6. Henkilöarvioinnit toteutetaan 14.-18.6. ja toinen haastattelukierros maanantaina 21.6.

Työpaikan nimi: Sosiaali- ja terveystoimen esikunta
Työaika: 36 h 15 min viikossa.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää osaamista toiminnan sekä kustannustehokkaiden digi- ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, henkilöstön johtamisosaamisessa sekä esihenkilö- ja projektijohtamisosaamisessa. Lisäksi edellytämme tuntemusta sote-palveluiden tietojärjestelmistä (ml. tietosuoja ja -turva), näyttöä asiakkuuksien ja kumppanuuksien menestyksekkäästä hallinnasta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä toteuttaa ICT-ratkaisuja ja toiminnanmuutoshankkeita vaativassa toimintaympäristössä. Edellytämme myös suomen kielen erinomaista sekä ruotsin ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta julkisen (esim. hankintalaki) ja yksityisen sote-sektorin toiminnasta sekä näyttöä onnistuneista sote-palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat sosiaali- ja terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535. Puhelinajat: 19.5. klo 8.30-9.30 ja 26.5. klo 11-12
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 7000 €/kk
Työ alkaa: 16.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-459-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kehittämisjohtaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus