Skip to main content

Kehittämispäällikkö, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Yhteiset palvelut
Kaupunkikulttuuri / Yhteiset palvelut

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.02.2022 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme Vantaan kaupungin kaupunkikulttuurin toimialalle kehittämispäällikköä vastaamaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaatiosta sekä toimialan palveluiden kehittämisestä. Kehittämispäällikkönä toimit avainroolissa kaupunkiorganisaatiossa sekä toimialalla koordinoiden kaupunkitasoisesti hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja rajapintayhteistyötä hyvinvointialueen kanssa. Tehtävä on uusi. 

Kehittämispäällikkönä työskentelet kaupunkikulttuurin toimialan strategia- ja kehittämistiimin esihenkilönä yhteisten palveluiden päällikön alaisuudessa. Johdat asiantuntijoiden työtä toimialan digikehittämisen, palveluverkkojen kehittämisen, strategiatyön sekä toimialan kärkihankkeiden parissa. Työskentelet vahvassa yhteistyössä eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa ja tehtävänäsi on edistää kuntalaisten hyvinvointia parantavien palveluiden toteutumista ja kehittämistä. Tehtäviisi kuuluu kaupungin hyvinvointisuunnitelman ja hyvinvointiraportin laatimisen koordinaatio. Toimit kaupungin hyte-johtoryhmän valmistelijana ja yhteyshenkilönä hyvinvointialueelle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen substanssista ja/tai kunta-alalta vapaa-ajan palveluiden parista. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännössä osoitettua kokemusta poikkihallinnollisten verkostojen johtamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen menestyksekkäästä esihenkilötyöstä ja strategisesta kehittämisestä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky hallinnoida laajaa monitoimijaista verkostoa ja johtaa asiantuntijatyötä.

Kehittämispäällikön tehtävä sijoittuu kaupunkikulttuurin toimialan Yhteisiin palveluihin. Yhteisissä palveluissa tuotetaan toimialan tuki- ja asiantuntijapalveluita, mutta yksiköllä on myös useita kaupunkitasoisia erityistehtäviä, kuten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Kaupunkikulttuurin toimiala muodostuu kirjasto- ja asukaspalveluiden, kulttuuripalveluiden, liikuntapalveluiden ja nuorisopalveluiden kokonaisuudesta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian.

Vantaalla viihdyt varmasti

Vantaa on metropolialueen kaupunki, josta löytyy rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja kehittää toimintaa. Meillä on mukavaa tehdä töitä, mutta myös arjen pyörittäminen sen rinnalla on meille tärkeää. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulitpa töihin mistä päin tahansa. Junilla, busseilla ja autolla pääset sujuvasti töihin eikä lentokenttäkään ole kaukana.

Tarjoamme julkisen liikenteen työmatkaseteleitä työntekijöillemme ja lisäksi saat alennuksia mm. kaupungin liikuntapalveluista ja yhteistyökumppaneidemme palveluista. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen substanssin tuntemus 
  • käytännössä osoitettu kokemus verkostojohtamisesta 

Luemme eduksi: 

  • kokemus esihenkilötyöstä
  • kokemus strategisesta kehittämisestä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4143,70
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

yhteisten palveluiden päällikkö

Rusanen, Leena

050 314 5702

[email protected]

Riikka Åstrand, apulaiskaupunginjohtaja, [email protected], p. 050 539 4555

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kehittämispäällikkö, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 03.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti