Skip to main content

Kehitysinsinööri

Oletko sinä uusi kehitysinsinööri toteuttamassa kanssamme kasvutarinaamme.

Tarjoamme

  • Laajaa ja monipuolista kehitysinsinöörin tehtävää. Olet avainroolissa tuotekehityksemme eteenpäin viennissä kohti menestystä. Vastuualueesi kattaa myös tuotannon toiminnan menetelmäkehitystä ja järjestelmäkehitystä.   
  • Näköalapaikkaa laadunkehityksessä. Päätehtäviisi kuuluvat laatutekniikkakehitys Lean Six Sigma ja SPC menetelmiä hyödyntäen. Varmistat laaduntuottokyvyn toteutumisen ja kehittämisen yhteistyössä tehdaspäällikön kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ja monipuolista tuoteosaamista sisältäen palvelutuotteet. Digitalisaation ja automaation hyödyntäminen on sinulle arkipäivää. Olet kehitysorientoitunut ja sinulla on näyttöjä toimintojen, järjestelmien ja tuotannon menetelmien kehittämisestä. Sinulla on kokemusta toimialaan liittyvästä sääntelystä, määräyksistä ja testauksesta.  Toimit tiiviissä ja saumattomassa yhteistyössä muun organisaation kanssa. Soveltuva opistotasoinen koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävässä onnistumiseen.

Työtehtävän sijaintipaikka on idyllisellä Pyhännällä, jossa myös tehdas sijaitsee.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Erkki Tolvanen p. 040 662 4526 29.9 klo 12-14 ja 30.9 klo 12-14 ja MPS Riikka Vaaraniemi p. 040 557 5353 29.9  klo 13-15 ja 4.10 klo 8-10.

Lähetä meille 5.10.2022 mennessä kokemuksesi, osaamisesi ja motivaatiosi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja Piklaksesta saat osoitteesta: www.piklas.fi


Olemme suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkät perinteet, mutta katse tiukasti tulevassa. Tuotevalikoimamme kattaa nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat ja ulko-ovet. Valmistamme vuodessa jopa yli 120 000 ikkunaa ja ulko-ovea. Piklas on keskittynyt toimimaan taloteollisuuden kanssa sekä suoraan kuluttajien kanssa oman verkkokauppansa ja PiklasKumppani-verkostonsa kautta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 15,8 m€ ja henkilöstön määrä on tällä hetkellä 85.

Meillä on hyvä yhteishenki, Suomen modernein ulko-ovitehdas sekä yli 40 vuoden kokemus ikkunoiden valmistuksesta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kehitysinsinööri

Piklas Oy
92930 Pyhäntä
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti