Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 230 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Olemme vahvistamassa tehdaspalvelun organisaatiotamme ja haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Kehitysinsinöörinä vastaat teollisuuslaitoksemme luotettavuuden ja elinkaarenhallinnan parantamisesta yhteistyössä tuotannon ja muun kunnossapidon henkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu osallistua huoltopysäytysten ja -seisokkien suunnitteluun ja toteutukseen sekä huolehtia kunnossapitäjien ja käyttöhenkilöstön ohjeistuksesta, ohjauksesta ja seurannasta. Kehitysinsinööri raportoi tehdaspalvelupäällikölle.

Arvostamme oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa sekä hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Koulutukseltasi olet kokenut konetekniikan insinööri. Käytännön kokemus prosessiteollisuudesta ja prosessilaitteiden ylläpidosta edesauttaa merkittävästi tehtävän hoidossa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväalueen sekä hyvät henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet hyvin taloudellisesti menestyneessä ja kasvavassa yrityksessä.

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä tehdaspalvelupäällikkö Jouko Riihimäkeen puh. 046 8760 681 (viikolla 32) tai henkilöstöpäällikkö Miia Tastulaan puh. 046 8760 522. Voit lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi  15.8.2021 mennessä. Lue lisää meistä www.cabb-chemicals.com

Kehitysinsinööri

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus