Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Kehitysinsinööri, metallien talteenotto/ Terrafame Oy, Sotkamo

Metallien talteenottonprosessin kehitysinsinööri 

– oletko se sinä?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme kehitysinsinööriä tuotantolaitoksellemme Sotkamoon. Toimit metallien talteenoton asiantuntijana ja tuet rikkivetylaitoksien tuotantoa sisältäen mm. tuotannonsuunnittelun, budjetoinnin sekä tuotannon ja prosessinohjauksen opastuksen. Vaikutat välillisesti vastuualueesi tulostavoitteiden saavuttamiseen operatiivisella tasolla. Toimit myös alueesi kemikaalikäytönvalvojana/ painelaitteiden varakäytönvalvojana. Olet mukana prosessien ja prosessilaitteiden (mm. rekisteröidyt painelaitteet) kehitystyössä sekä projektien suunnittelussa ja toteutuksessa tiiviissä vuorovaikutuksessa osaston muun henkilöstön ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Rakennat vastuullista EHSQ-kulttuuria esimerkin ja jatkuvan vuoropuhelun avulla sekä tuet työturvallisuuden ja -terveyden menettelyjä mm. luomalla riskienarviointeja.

Sinulla on soveltuva ylempi/alempi korkeakoulututkinto prosessi- tai kemiantekniikan alalta tai muu soveltuva tekninen koulutus. Olet tulos- ja tavoitehakuinen sekä ratkaisukeskeinen. Sinulla on vahva ennakoiva ja vastuullinen toimintaote. Vuorovaikutuksellinen tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimme nyt konkariosaajaa jolla on monipuolisia kykyjä rakentaa kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Painelaitteiden asiantuntijan ja alikonemestarin koulutusmahdollisuus mahdollistaa sinulle ammatillisen kehittymisen. Huolehdimme sinusta mm. kattavalla työterveyshuollolla. Kainuu tarjoaa loistavat olosuhteet asumiselle ja harrastamiselle. 

Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.8.2021. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi. Sopivan henkilön löytyessä valinta-aikataulua voidaan nopeuttaa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Terrafame Oy:n käyttöpäällikkö Riku Korhonen p. 040 823 0561 ja Terrafamesta yleisesti henkilöstöjohtaja Heini Hämäläinen, p. 040 712 1466 sekä MPS-konsultit Veli-Antti Vasela p. 0400 294 433 ja Seppo Kangas p. 0400 206 587.

Kehitysinsinööri, metallien talteenotto/ Terrafame Oy, Sotkamo

MPS
88600 Sotkamo
Vakituinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus