Skip to main content

Kehityspäällikkö

Helen on yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Tavoitteemme on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Meillä on yli 500 000 asiakasta eri puolilla Suomea.

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme ennakkoluulottomasti entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja vastaamaan tämän päivän ja huomisen energiahaasteisiin yhdessä asiakkaiden kanssa. Olemme suunnannäyttäjä, tartumme tulevaisuuden mahdollisuuksiin jo tänään ja johdamme muutosta koko toimialalla. Lue meistä lisää: www.helen.fi

Strategian mukaisesti Helen vastaa energia-alan murrokseen investoimalla voimakkaasti hiilineutraaliin tuotantoon ja ratkaisuliiketoimintaan. Investoinnit ja uudistumisemme merkitsevät kasvavia tarpeita myös hyödyntämiemme kiinteistöjen potentiaalin tunnistamiselle, kehittämiselle ja ylläpidolle. Kiinteistötiedonhallinnan avulla muodostuva tilannekuva on tässä avainasemassa.

Oletko sinä kiinteistötiedonhallinnasta kiinnostunut ja kenties jo kokemusta omaava henkilö, joka innostuu myös muista kiinteistöihin liittyvistä kehitystehtävistä? Meillä on nyt haussa Kiinteistö-yksikköön Helsinkiin

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, kiinteistöjohtaminen ja -tiedonhallinta

Tehtävässä tulet tukemaan kiinteistöjohtajaamme kiinteistöjen datapohjaisessa ja kustannustehokkaassa kehittämisessä ja johtamisessa. Kehität prosesseja ja toimintajärjestelmiä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta toimit myös kiinteistöyksikön ja muiden toimintojen työryhmissä. Kehityspäällikkönä toimit sinulle nimettyjen kehityshankkeiden ja prosessien projektipäällikkönä ja vastaat niiden läpiviennistä.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Ensivaiheessa työtehtäviesi painopiste on Helen-konsernin kiinteistötiedon ajantasaisuuden, saatavuuden, kattavuuden, eheyden ja käytettävyyden varmistamisessa. Kiinteistötiedolla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, mitä tarvitaan kiinteistöjen ammattimaiseen kehittämiseen ja omistajatehtävien hoitamiseen. Tiedonhallinnan kokonaisuus sisältää prosessien, tietojärjestelmien, toimintatapojen ja raportoinnin kehittämistä. Osallistut myös kiinteistöjen salkutukseen ja paikkatiedon kehittämiseen. Seuraat aktiivisesti tiedolla johtamisen ja kiinteistöalan kehitystä ja evaluoit parhaat käytännöt Helen-konsernin käyttöön.

Toimenkuvasi kehittyy matkan varrella. Pääset mm. vastaamaan Helenin tilankäytön kehittämisestä ja tehostamisesta sekä luomaan edellytyksiä 3D-mallintamisen, tietomallien, digitaalisten kaksosten ja lisätyn todellisuuden hyödyntämiseen. Kehittämistehtävien pääpaino on kiinteistötiedon kehittämisessä, mutta pääset osallistumaan myös kiinteistötoimen yleisiin kehittämistehtäviin.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva korkeakoulutus (DI/insinööri) ja jonkin verran kokemusta data-pohjaisesta kehittämisestä sekä kiinteistö- tai rakennusalasta. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja taito kehittää asioita tiedonhallinnan mahdollisuudet hyödyntäen. Odotamme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja järjestelmällisesti sekä valmiutta kantaa kokonaisvastuu vaativien kehitysprojektien edistämisestä.

Tule rakentamaan uutta energia-aikakautta kanssamme! Parempi energia kuvastaa myös heleniläisyyttä ja kun toimimme arvojemme luotsaamina, rakennamme jokaisena päivänä Helenistä meille kaikille paremman energian työyhteisöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Pääset työskentelemään kivojen ja osaavien ammattilaisten kanssa.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa tiedot välilehdeltä löytyvän linkin kautta tai Mentekin sivuilla osoitteessa www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

WWW-osoite: http://mentek.fi
Yhteystiedot: Jani Kallio, Puh: 0505292715, 0505292715, jani.kallio@mentek.fi
Työpaikan osoite: Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty: 24.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10972082

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Kehityspäällikkö

Mentek Advisors Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus