Skip to main content

Etsimme keittiöpuolen osaajia keikkatöihin Baronalle! Meillä on töitä tarjolla JUURI sinulle, joten hae nopeasti!

Haussa on hyviä tyyppejä keittiötyöhön aamiais- ja lounaspuolelle, mutta myös À la carteen . Sinulla voi olla jo alan tutkinto ja työkokemusta, mutta voit olla myös vasta-alkaja, joka haluaisi tutustua keittiötyön saloihin. Tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää itseäsi.

Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa hygieniapassia tai valmiutta sen suorittamiseen.

Keikkailu sopii henkilölle, joka on kiinnostunut kartuttamaan kokemustaan monipuolisesti ravintola-alalla ja tarttuu rohkeasti töihin myös itselleen uusissa ympäristöissä. On iso plussa, jos sinulla on mahdollisuus auton käyttöön, mutta ilmankin pärjää.

Osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiin pesteihin.

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen mahdollisimman pian! Kontaktoimme potentiaalisia tekijöitä jo hakuaikana.

Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme!

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae paikkaa viimeistään 07.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: manja.puruskainen@barona.fi, 045 788 15379

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Keikkaileva kokki

Barona HoReCa
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Lohja