Skip to main content

Hox hox hox! Etsimme keittiöpuolen osaajia keikkatöihin Baronalle! Meillä on töitä tarjolla JUURI sinulle, olet sitten kokki, keittiötyöntekijä tai vaikka tiskari!

Haussa on hyviä tyyppejä erilaiseen keittiötyöhön. Sinulla voi olla jo alan tutkinto ja työkokemusta, mutta voit olla myös vasta-alkaja, joka haluaisi tutustua keittiötyön saloihin.

Baronalla työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti.

Homma toimii siten, että me tarjoamme sinulle kirjavan valikoiman työvuoroja erilaisissa ravintoloissa Jyväskylän seudulla ja sinä valitset niistä itsellesi parhaiten sopivat. Teet töitä juuri silloin kun haluat ja siellä missä haluat. Voit viipyä hetken tai vuosia - sinä päätät!

Keikkailu sopii henkilölle, joka on kiinnostunut kartuttamaan kokemustaan monipuolisesti eri ravintoloissa ja tarttuu rohkeasti töihin myös itselleen uusissa ympäristöissä. On iso plussa jos sinulla on mahdollisuus auton käyttöön, mutta ilmankin pärjää.

Osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiin pesteihin.

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen mahdollisimman pian! Kontaktoimme potentiaalisia tekijöitä jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 29.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: minna.seppala@barona.fi, Liitäthän hakemukseen kopiot mahdollisista todistuksista ja työhön tarvittavista passeista.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Keikkaileva kokki

Barona HoReCa
Jyväskylä
40950 Muurame
Laukaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Helsinki
Barona HoReCa
Orivesi
Barona HoReCa
Helsinki