Skip to main content

Keikkaileva lähihoitaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Heinolaan

LÄHIHOITAJIA

ikäihmisten asumispalveluihin! 

Töitä on tarjolla joustavasti työntekijän tilanteen mukaan. Keikkailijana voit tehdä työvuoroja tilanteesi mukaan enemmän tai vähemmän. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pääasiassa on aamu- ja iltavuoroja.

Odotamme sinulta:

  • Lähihoitajan koulutusta
  • Hygianiapassia
  • Lääkeluvat kunnossa
  • Rokotukset otettuna

Aikaisempi työkokemus alalta on plussaa, muttei välttämätöntä. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin. Työssä ei tarvitse omaa autoa. 

Toivomme Sinulta lämminhenkistä, empaattista sekä asiakasta kunnioittavaa työotetta ja toisaalta myös rohkeaa ja työhön tarttuvaa asennetta! Toimit saumattomasti yhteistyössä sekä työparin että asiakasperheen kanssa. Sydämesi sykkii hoitotyölle ja jaat asiakasyrityksen arvot; luottamus, lämminhenkisyys ja ilo.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Ylönen 040 128 7151. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Keikkaileva lähihoitaja

18150 Heinola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus