Skip to main content

Keikkatöihin PK-seudulle

Keikkatöihin PK-seudulle

Yritysesittely

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Ihmiskunta siirtyy työn ajasta tekijöiden aikaan. Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmiksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Me Eezyllä toteutamme työelämän unelmia. Autamme teitä, jotka haluatte päättää itse missä, miten ja milloin työskentelette ja teitä, joiden ammattina on yrittää uutta ja kehittää tulevaisuuden työtä

Tehtävänkuvaus

Haluatko itse päättää työaikasi ja työtehtäväsi? Etsitkö joustavaa keikkatyötä, jota voit tehdä just silloin, kun sulle sopii? Haluatko vaihtelevia työtehtäviä ja työpaikkoja? Meidän keikkatöissä tämä kaikki on mahdollista.

Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan joko pari kertaa kuussa tai useamman kerran viikossa. Mahdollisuuksia on myös työllistyä pidempiaikaisiin keikkoihin!

Työtarjouksia saat laidasta laitaan aina kevyestä asiakaspalvelusta fyysisiin kantohommiin. Työviikkosi voi koostua esimerkiksi muuttotöistä, rakennustöistä, tuotannon töistä, asiakaspalvelusta ja järkkäri hommista. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville 8-16 väliin.

Käy tsekkaa, millaista keikkaduuni meillä on alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=z_0UuiKxupY

Mitä odotamme hakijalta

Suurin osa työtehtävistä ei vaadi kokemusta tai koulutusta vaan hommiin pääsee kokemattomampikin tekijä. Keikkatyö meillä voi olla sulle esimerkiksi ensimmäinen duuni, joka antaa myös hyvät mahdollisuudet päästä kiinni pidempiin määräaikaisuuksiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Keikkatyössä pääset testaamaan useampaa eri alaa ja löytämään oman juttusi!

Edellytämme keikkatyöntekijöiltä suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Lahti
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 468 3481 (ke-pe klo 9-15)
sini.lahti@eezy.fi

www.eezy.fi

Keikkatöihin PK-seudulle

Eezy Oyj
Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus