Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keikkatyöntekijä ravintola-alalle Turun alueelle

Keikkatyöntekijä ravintola-alalle Turun alueelle

Koronatilanne alkaa pikkuhiljaa elpymään. Etsimme ravintola-alan työntekijöitä keikkatöihin.

Asiakkaamme hakevat osa- ja kokoaikaisia ammattilaisia eri pituisiin työsuhteisiin syksyn kiireisin.

Työt alkaisivat elo-, syyskuussa tilanteen mukaan.

Haemme asiakkaillemme hyviä ja reippaita apukäsiä ravintoloiden avuksi. Voit olla joko alan rautainen ammattilainen tai vasta aloitteleva tekijä. Useisiin toimeksiantoihin riittää, jos sinulla on jonkin verran työkokemusta keittiön avustavista tehtävistä.

Eduksesi katsomme:
-Olet itsenäinen ja toimeen tarttuva, mutta toimit myös luontevasti osana tiimiä.
-Pidät fyysisestä työstä ja pystyt työskentelemään joustavasti vuorotyössä. -----Riittävä suomenkielentaito, jotta ymmärrät annetut ohjeet.
-Hygieniapassi on edellytys työllistymiselle.

Tehtyäsi hakemuksen, lataa käyttöösi Bolt.Works-mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja viimeistele työnhakuprofiilisi. Sovelluksen kautta saat ensimmäisten joukossa tiedon sinulle soveltuvista avautuvista uusista työkeikoista. Kesän aikanakin saattaa jo satunnaisia keikkoja tulla asiakkaiden tarpeiden mukaan, joten älä aikaile hakemuksen jättämisessä.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Avainsanat: Kantotyöt, Ylläpitosiivous, Kirvesmiesaputyöt, Loppusiivous, Avustavat rakennustyöt, Raskaat kantotyöt/haalaus, Asuntotuotanto, Asuntokorjaus, Liike- ja toimitilatuotanto, Liike- ja toimitilakorjaus, Piikkaustyöt

Keikkatyöntekijä ravintola-alalle Turun alueelle

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus