Skip to main content

Keittiöalan ammattilainen

VAKITUISIA, KOKOAIKAISIA TÖITÄ KEITTIÖSSÄMME JÄRVENRANTAHOTELLISSA TUUSULASSA

Haemme keittiöalan ammattilaisia yksityiseen perheyritykseen hotelli Gustavelundiin, Tuusulanjärven rannalle kauniisiin puistomaisemiin! Toimintamme on jälleen voimakkaassa kasvussa. Lisää keittiöapulaisia, kokkeja sekä vuoromestari palkataan vakituiseen työsuhteeseen keittiöömme.

Toteutamme monipuolisia ja vaihtuvia menuita: Gustavelundissa tarjotaan päivittäin hotelliaamiainen sekä lounas, iltaisin ravintolassamme on tarjolla bankettien lisäksi A la Carte. Terassillamme tarjoillaan vieraillemme grillimenuita kesäkeittiöstämme. Hotellissamme järjestetään festivaalityyppisiä tapahtumia, kuten urheiluautomeetingejä ja toimimme Taiteiden Yön päänäyttämönä. Asiakaskuntamme koostuu suurelta osin kokousasiakkaista, joista noin kolmasosa on kansainvälisiä vieraita. Kokousvieraillemme tarjoamme maistuvia kokoustarjoiluja ja valmistamme ryhmäillallisia sekä buffetruokailuja. Olemme myös suosittu perhejuhlien pitopaikka.

Hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta ravintolakeittiössä työskentelystä sekä hygieniapassia. Toivomme sinulta joustavuutta, aloitteellisuutta sekä yhteistyökykyä.

Ota yhteyttä; räätälöidään yhdessä sinulle sopiva keittiötehtävä Keittiömestari Mikko Liikaluoma 0408209364 chef@gustavelund.fi tai tj Antti Ropponen 0405734375 antti.ropponen@gustavelund.fi.