Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiöapulainen

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Rajamäkeen monipuolista työkokemusta omaavaa

Keittiöapulaista

Ra-Sa-Vil lounaskahvilaan.

Vuonna 2016 lounaskahvila RA-SA-VIL:in ensimmäinen paikka aukesi Rajamäkeen. Tammikuussa 2021 toiminta laajeni Lahteen Kujalan teollisuusalueelle. Päätuotteena on kotilounas, joka maistuu rahtareille kuin toimistotyötekijöille! 

Etsimme nyt Rajamäen lounaskahvilaan keittiöapulaista monipuolisiin keittiön ja kahvilan apu- ja puhtaanapitotehtäviin. Jos olet työstäsi innostunut, motivoitunut ja hyvän tilannetajun omaava keittiöalan ammattilaieksi hauava, niin saatat olla etsimämme henkilö. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan lounaskahvilatoimintaan ammattitaitoisen työyhteisön kanssa. Työ on aluksi kuuden (6) kuukauden mittainen määräaikaisuus, josta on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydytyttyä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen.
Lisätietoja tehtävästä antavat Marja Koikkalainen, 044 777 5102, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiöapulainen

Henkilöstöpalvelu Heimo
01900 Nurmijärvi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti