Skip to main content

Keittiöapulainen Kuopioon

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta keittiöalalta? Haemme asiakkaillemme Kuopion alueelle keittiöapulaisia ja astiahuoltajia

Hakemamme henkilö on ripeä, joustava, paineen alla sujuvasti työskentelevä ja ennen kaikkea hyvän asenteen omaava tyyppi. Lisäksi edellytämme hygieniapassia tai mahdollisuutta sen suorittamiseen sekä täysi-ikäisyyttä. Toivomme hakijoiltamme hieman kokemusta alalta, mutta se ei ole pakollista. Tärkeintä on hyvä asenne! Eduksi katsomme halukkuuden työskennellä vaihtelevissa kohteissa ja oman auton käyttömahdollisuuden, sillä kohteita voi olla halutessasi myös keskustan ulkopuolella.

Tehtäviisi kuuluvat mm. astiahuoltoa, salaattien pilkkomista ja jälkiruokien valmistamista. Osaamisesi ja halukkuutesi mukaan voit työskennellä myös salin puolella!

Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan.

Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kalle-mauri.hautajarvi@barona.fi, 050 432 0337

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiöapulainen Kuopioon

Barona HoReCa
Kuopio
71800 Siilinjärvi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Ylöjärvi
Barona HoReCa
Helsinki
Barona HoReCa
Sastamala
Barona HoReCa
Lempäälä
Barona HoReCa
Vesilahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti