Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiöapulainen Lahteen

Opiskelija, kaipaatko koulusi oheen töitä, jossa saat itse valita työvuorosi? Tai oletko muuten lisätöiden tarpeessa, mutta kaipaat joustavuutta työskentelyyn? Haemme nyt innokkaita ja oppimishaluisia keittiöapulaisia Lahteen eri asiakkaillemme!

Etsimme henkilöitä, joilla on jo ravintola alan koulutus tai kokemusta ravintolatyöskentelystä. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, kunhan sinulla pysyy veitset ja kattilat kädessä. Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan kykynee työskentelemään myös reippaassa ympäristössä. Työ vaatii tekijältään reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa ravintolan mahtavaa työporukkaa.

Tarjoamme sinulle sinulle joustavan työskentelymallin, voit tehdä töitä juuri sinulle sopivina ajankohtina. Työ on lähtökohtaisesti keikkatyötä, mutta asiakkaasta ja omasta työpanoksestasi riippuen sinulla on mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti. Pääset tutustumaan moniin eri ravintoloihin ja kerryttämään sitä kautta monipuolista kokemusta alalta. Saat hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa ja työskennellä juuri sinulle sopivan ajanjakson. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.

Hae paikkaa viimeistään 13.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jasmiina.karppinen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Keittiöapulainen Lahteen

Barona HoReCa
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Riihimäki
Barona Rakennus
Helsinki
Restel Ravintolat Oy
Lahti