Skip to main content

Haemme joukkoomme keittiömestaria kehittämään ja tuottamaan ravintola elämyksiä vieraillemme mielenkiintoisessa ja tasokkaassa ravintola miljöössä. Sinun tehtäväsi on tehdä valinnat tarjoammeko a la carte listalla cross kitchenin ja premium street foodin parhaat puolet vai viemmekö asiakkaat vastustamattomalle makumatkalle vuodenaikojen mukaa vaihtuvin tarjoiluin. Ruokafilosofia perustuu paikallisuuteen raaka -aineiden  autenttisuuteen, tuoreuteen ja värikkyyteen. 

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista käynnistämään keittiötoiminnot poikkeustilan jäljiltä ja johtamaan keittiön toimintaa kohti uutta,  vauhdikasta normaalia. Keittiömestarina huolehdit talon keittiön toimintojen  kokonaisuudesta, johon kuuluu aamiainen-, kahvila,- kokous-, lounas- ja iltaravintola toiminta.  Edellytämme aikaisempaa kokemusta à la carte- ja tilausravintolan keittiön johtamisesta ja kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Sinulla on intohimo ruokaan, halu kehittää ruokatuotetta konseptin mukaisesti sekä kyky opettaa ja motivoida tiimin jäseniä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Olet luonteeltasi positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen. Ymmärrät ja hallitset toiminnan tehokkuuteen ja  laatuun vaikuttavat prosessit kaikilla keittiötoiminnan osa-alueilla. Sinulla on taito luoda motivoitunut ja ammattimainen ilmapiiri työympäristöön ja johdat tiimiäsi omalla esimerkillä osallistumalla ruoan valmistukseen. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta, sekä sesonkiluonteisen työn ymmärtämistä. Maaliskuussa 2020 eskaloitunut korona pandemia muutti majoitus- ja ravintola-alan suunnan radikaalisti ja haemme nyt henkilöä joka kykenee hyödyntämään suuratalouskeittämme tilat projekti cateringissä tai kasvattamaan huonepalvelu myyntiä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sinulla on voimassaoleva anniskelu- ja hygieniapassi. Odotamme että sinulla on kokemusta esimiestehtävistä. 

Tehtäviisi kuuluu:
– johtaminen ja koordinointi
– henkilökunnan rekrytointi
– keittiöpalaverien pitäminen
– talouden hallinta ja tehokkuuden seuranta
– suunnittelua ja luovuutta ruokalistojen ja annosten sisältöön ja annoskorttien laatimiseen
– raaka-aineiden kilpailutus ja hävikin minimointi
– hygienia määräysten valvominen

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi rekry@experience365.fi Liitä hakemuksen mukaan CV ja suosittelijan yhteystiedot. 

KEITTIÖMESTARI

Kemin Matkailu Oy/Experience365
Kemi
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 30.03.2021

Jaa työpaikkailmoitus