Skip to main content

Keittiömestari 8th Floor

Tuomme iloa ja hyvinvointia ihmisten elämään. Tule mukaan luomaan hetkiä, joilla on merkitystä.
Keittiömestari
vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustaan

Stockmannin tavaratalossa sijaitseva 8th Floor on ravintoloiden ja aisti-ilojen kokonaisuus kaupungin ykköspaikalla, kahdeksan kerrosta arjen yläpuolella. 8th Floor -ravintolat tarjoavat jokaiselle jotakin ainutlaatuista päivän erilaisiin ruoka- ja herkutteluhetkiin varhaisesta aamusta iltaan saakka tavaratalon aukioloaikoina. 8th Floorissa palvelee tavaratalon asiakkaita tällä hetkellä kolme konseptia, Food Market lounas- ja grilliravintola, Fazer Café ja Champagne Bar, sekä meillä on myös oma lounasravintola kiinteistössä työskenteleviä varten.

Keittiömestarina vastaat ravintolan lounas-, kahvila- ja edustusruokatoiminnoista, tuotteiden houkuttelevasta esille laitosta, töiden organisoinnista ja toimintojen sujuvuudesta. Olet mukana päivittäisessä operatiivisessa työssä edustus- ja lounasruokien valmistuksessa ja johdat ammattitaitoista 10 hengen keittiötiimiäsi omalla positiivisella esimerkilläsi aina huippusuorituksiin. Vastaat myös ruokalistojen suunnittelusta, tavaratilauksista ja varastojen hallinnasta, sekä ruokamyynnin kannattavuudesta. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ruuasta ja palveluistamme. Asiakkaan onnistunut ruoka- ja palvelukokemus on sinulle kunnia-asia ja haluat tiimisi kanssa ylittää asiakkaan odotukset. Raportoit keittiön toiminnasta ravintolapäällikölle, jonka kanssa tiiviillä yhteistyöllä takaatte ravintolakokonaisuuden menestymisen.

Kyseessä on kokoaikainen tehtävä (112,5h / 3vko) ja vuorot sijoittuvat viikon kaikille päiville tavaratalon aukioloaikojen mukaan, pääsääntöisesti kuitenkin arkiaamuihin. Toivomme, että pysyt aloittamaan tehtävässä viimeistään tammikuun puolessa välissä.

Miksi Fazer Retail?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi – kenties olet yksi suurista tulevaisuuden kyvyistämme. Vastineeksi sitoutumisestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen, herkulliset Fazer-edut sekä kehittyvän ja kannustavan työilmapiirin ja motivoituneen tiimin tuen.

Voit tutustua tästä Fazeriin työnantajana.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on ravintola-alan esimieskoulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä lounas- ja edustusruokien valmistuksessa, juhlamenuiden suunnittelusta ja onnistuneesta toteutuksesta sekä aito kiinnostus ruokaan ja palveluiden kehittämiseen. Omaat erinomaiset asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaidot, itsenäisen työskentelyotteen sekä positiivisen asenteen. Seuraat päivän ruokatrendejä ja haluat tarjota asiakkaillemme unohtumattomia ja onnistuneita makuelämyksiä sekä olla ruokatuotteen ja toimivan keittiön ylpeä keulakuva. Sinulla on kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmien käyttämisestä ja perus IT-taidot (Word, Excel).

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 17.12.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kangas, Ravintolapäällikkö, e-mail: ari.kangas(at)fazer.com, puh: 040-678 7396

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Keittiömestari 8th Floor

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus