Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiömestari, Amarillo, Helsinki, HOK-Elanto

Wanted! Keittiömestari vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Amarilloon.

Always something going on!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ravintola Amarillo Aleksanterinkatu on osa legendaarista Mummotunnelin kokonaisuutta. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Amarilloon!

Keittiöpäällikkö Juha Laine hakee nyt tiiminsä vahvistukseksi työtään rakastavaa keittiömestaria. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Amarilloon! Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Ravintolajohtaja Roope Kämpin sanoin: ”Tule meille töihin, sillä meillä välitetään aidosti ihan jokaisesta työntekijästä. Mummotunnelin kokonaisuudessa pääset myös tekemään töitä useammassa ravintolassa ja opit uutta”.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta keittiömestarin tehtävistä tai vahva keittiöosaaminen ja halu edetä urallasi.
Kannustavaa ja ohjaavaa otetta keittiön vuorojohtamisessa.
Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä.
Luotettavan työpaikan ja mahtavat työkaverit.
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet.
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/" rel="noopener noreferrer">Henkilöstöedut - HOK-Elanto</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/amarillo-helsinki" rel="noopener noreferrer">Amarillo Helsinki</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/mummotunneli" rel="noopener noreferrer">Mummotunneli</a><a rel="noopener noreferrer"></a>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja

Hanna Pogorelov
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4311 || palvelukeskus 030 047 2001
hanna.pogorelov@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Keittiömestari, Amarillo, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus