Skip to main content

Keittiömestari Helsingin Messukeskukseen ja ravintola Plattaan

Unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä joka päivä – tule tekemään kanssamme historiaa!

Keittiömestari  Messukeskus ja keittiömestari ravintola Platta

Liity ammattilaistiimiimme, kun etsimme intohimoisesti ruokaan suhtautuvia keittiömestareita Messukeskukseen Helsingin Pasilassa osoitteessa Messuaukio 1. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan maailmanluokan tapahtumia.

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä lähes 4600 asiakaspaikkaa. Ravintoloiden monipuolinen toiminta koostuu mm kahviloista, teemaravintoloista, baareista  ja hotelliaamiaisista sekä kokouslounaista ja -kahvituksista, a la carte-toiminnasta sekä erilaisista cocktail- ja asiakastilaisuuksista sekä parhaimmillaan tuhansien vieraiden banquet-illallisista.

Ravintola Plattan keittiömestarina vastaat aamiaisen, lounaan ja a la carte-ravintolan ruokalistasuunnittelusta, tavarantilauksista ja henkilöstöstä. Olet innovatiivinen ja idearikas ja kiinnostunut nykypäivän ruokatrendeistä. Pääset mukaan ravintolan konseptisuunnitteluun ja kehittämään ravintolan ruokatuotteelle uutta linjaa.

Kokous- ja juhlapalveluiden keittiömestarina suunnittelet menuja ja miehityksiä isoille tapahtumille ja olet mukana niiden suunnittelussa. Huolehdit tavarantilauksista ja tilaisuuksien henkilöstösuunnittelusta. Olet itse tilaisuuksissa esittelemässä ruokatuotteen ja varmistamassa keittiön sujuvan toiminnan ja ruokatuotteen laadun. Messukeskuksessa on tilaisuuksia laidasta laitaan, alle 10 hengen kokouksista ja kabinettilounaista aina tuhansien henkien gaala-illallisiin.Työ on hyvin vaihtelevaa ja monipuolista.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ravintola-alan esimieskoulutusta ja monipuolista vahvaa työkokemusta vastaavista esimiestehtävistä. Omaat tehtävässä vaadittavaa kunnianhimoa kyetäksesi ylittämään asiakkaiden odotukset ja luomaan heille jatkuvasti uusia makuelämyksiä. Asiakaslähtöisyys, hyvät henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kustannustehokas ajattelu, hyvä kokonaisuuksien hallinta, organisointi- ja paineensietokyky ovat tärkeitä voimavarojasi. Osaat hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmää työkalunasi MS Office ohjelmien lisäksi ja palvelet tarvittaessa englannin kielellä.

Toimintaympäristönä vilkas ja monipuolinen kokous-, kongressi- ja messukeskus edellyttää joustavaa asennetta työaikoihin.

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.10.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Hakio 0404503506

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidän yhteen.