Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiömestari - Iisalmi

Spa Hotel Runni avautuu uudistuneena 7. lokakuuta. Tarjoamme asiakkaillemme onnistuneen viihtymisen kokonaisuuden sekä ikimuistoisia hetkiä monipuolisten loma-, hyvinvointi- ja juhlapalveluidemme parissa täysin remontoidussa kylpylähotellissa ja nostalgisessa Kartanohotellissa. Asiakaspalvelu on laadukkaan toimintamme ydin ja haemme nyt ammattitaitoisia asiakaspalvelun moniosaajia vahvistamaan iloista ja motivoitunutta tiimiämme. Tervetuloa hyvinvoinnin lähteelle!

Etsimme keittiömestaria Spa Hotel Runnille vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja sopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tehtävän kuvausTehtäviisi kuuluvat monipuoliset keittiömestarin työt Spa Hotel Runnin ravintoloissa. Vastuullesi kuuluu erityisesti À la Carte puolen kehittäminen. Rakennat menut ja teet reseptiikat sekä perehdytät muut kokit reseptien saloihin. Opastat ja ohjaat muita sekä omalla toiminnallasi luot positiivisen työilmapiirin varmistaen keittiön tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Suunnittelet ja toteutat erilaisia teemaviikkoja ja -viikonloppuja tarjottavien ruokien osalta. Olet tarpeen tullen näkyvissä myös asiakasrajapinnassa ja toimit yhteistyössä talon kaikkien tiimien kanssa. Työhösi kuuluu myös suorittavat vuorot keittiössä. Keittiötiimisi kanssa valmistatte päivittäin laadukkaita ruoka-annoksia erilaisten ryhmien, ystävien ja tuttavien nautittavaksi.Toivomme sinultaSinulla on useamman vuoden mittainen työkokemus ja vahva À la carte osaaminen sekä hyvä ruoka- ja juomatietous.  Sinulla on vahva näkemys siitä, mitä asiakkaat nykypäivänä toivovat. Olet ylpeä omasta osaamisestasi ja tiimistäsi ja haluat näyttää sen myös asiakkaille. Olet kulinaristinen edelläkävijä, joka haluaa nostaa ravintolatoiminnan uudelle tasolle. Olet tottunut työskentelemään myös kiireessä ja pystyt tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen. Teet työtäsi oma-aloitteisesti ja otat vastuun niin omasta kuin tiimisi tuloksesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkinen työote. Sinulla tulisi olla myös voimassa oleva hygieniapassi sekä kokemusta varastonhallinnasta ja työvuorosuunnittelusta. Suomen kielesi on sujuvaa ja muu kielitaito katsotaan sinulle eduksi.Tarjoamme sinulleTarjoamme sinulle vakituisen työn Runnin ihanassa perinnemaisemassa. Pääset mukaan osaksi mukavaa tiimiä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toisia. Ruuan suhteen sinulla on "taiteellinen vapaus", pääset näyttämään koko osaamisesi ja kehittymään edelleen työssäsi. Sinun ei tarvitse piiloutua keittiöön vaan pääset olemaan näkyvissä myös salin puolella ja erilaisissa tilaisuuksissa, joiden suunnittelussa olet itse mukana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti ja Lari Immonen, puh. 040 7143 492 / 050 3427 760, mikkeli@eilakaisla.fi 28.07 klo 14-16 ja 05.08. klo 09-11 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 09.08.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Keittiömestari - Iisalmi

Iisalmi
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus