Skip to main content

Keittiömestari K-Citymarket Jumbo, Vantaa

Nautitko ruokatuotteiden kehittämisestä? Oletko liiketoiminnallista ymmärrystä omaava ravintola-alan ammattilainen, jolla on halua sekä kykyä innostaa ja motivoida henkilökuntaa. Oletko halukas kehittämään osaamistasi kaupan maailmassa? Haemme ravintolapäällikölle aisaparia keittiömestarin tehtävään, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen K-Citymarket Vantaa Jumbossa sijaitsevaan Food Court- ravintolakokonaisuuteen.

Food Courtin yhdeksän erilaista ruokapistettä tarjoaa jokaiselle jotakin. Home Cooked Lunch -buffeepöytä tarjoaa aamupalaa ja lounasta. Street Foodkeittiö tarjoaa tuulahduksen Pohjois-Amerikasta deep fried chickenin ja kanadalaisen keittiön symbolin, poutinen muodossa. Italialainen artesaanipizza ja Ison-Britannian ylpeys, fish&chips edustaa Eurooppaa. A’la Carte -salaatit vievät kielen mennessään unohtamatta Jumbon legendaarisia patonkeja. Jälkiruoasta huolehtii kaupan oma cafeteria, gelateria ja konditoria. Jumbo Food Courtissa on myös anniskeluoikeudet.

Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:
- kokemusta esihenkilötyöstä
- useamman vuoden kokemusta ravintola- alalta
- kiinnostusta kehittämiseen, ruokaan ja reseptiikkaan
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- ymmärrystä liiketoiminnan luvuista ja tuotteiden hinnoittelusta
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja kehittää
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina ravintolan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseäsi ja käyttämään osaamistasi
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn, jossa pääset vaikuttamaan
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi
- mahdollisuuden päästä loistamaan ja olla mukana uudenlaisen konseptin kehittämisessä

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja myyntipäällikkö Jaana Saanijoki, [email protected].

Lähetä hakemuksesi 9.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiömestari K-Citymarket Jumbo, Vantaa

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti