Skip to main content

Keittiömestari/kokki K-Citymarket Hämeensaari, Hämeenlinna

Keittiömestari/kokki, K-Citymarket Hämeensaari, Hämeenlinna

K-Citymarket Hämeensaari on lämminhenkinen paikallinen iso lähikauppa loistavalla sijainnilla Hämeenlinnan keskustassa ja myös Tampereen moottoritien ohikulkijoiden helposti saavutettavissa ilmaisine parkkipaikkoineen. Palvelemme asiakkaitamme paikkakunnan laajimmin aukioloajoin aina klo 23 asti ja meillä on myös iso palveleva verkkokauppa.

Onko ruoanlaitto intohimosi ja kaipaat vastuuta ja uusia tuulia työurallesi? Haemme keittiömestaria/kokkia ottamaan kokonaisvastuun K-Citymarket Hämeensaaren palvelutiskistä (liha/kala) ja keittiötoiminnoista sekä niiden intohimoisesta kehittämisestä! Meillä on jo nyt palvelutiskin lisäksi mm. erinomainen Sushi-keittiö. Tässä työssä pääset takuuvarmasti toteuttamaan omia ja tiimisi ideoita ja hurmaamaan asiakkaamme uusilla ja laadukkailla ruokaratkaisuilla niin arjessa kuin juhlassa. Keksittekö jopa jotain sellaista, mitä ruokakaupoissa tai verkkokaupassa ei ole vielä nähty? Saat kauppiaalta ja kollegoiltasi täyden tuen ja sparrauksen uusien ideoiden kehittämisessä.

Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta. Sinun tulee olla jatkuvasti ajan hermolla, mitä ruokamaailman trendeissä tapahtuu. Vastaat osastosi myynnistä, tuotteistuksesta, kannattavuudesta, kehittämisestä, lähiesimiestyöstä ja toimit itse myös suorittavassa työssä. Erinomaiset tiimityötaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä onnistumisessa, jotta saat omalla esimerkilläsi tiimisi innostumaan ja toteuttamaan tinkimättömästi uusia asioita. Tehtävään voi soveltua monenlaisella koulutuksella ja kokemuksella ravintola- ja/tai kaupan alalta, joten kerro rohkeasti hakemuksessasi osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa 2.8.2021. tai aloitus on neuvoteltavissa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 27.6. osoitteeseen mikko.kontio@k-supermarket.fi.

Haastattelut aloitetaan heti ensimmäisten soveltuvien hakemusten saavuttua, joten tehtävään saatetaan valita sopiva henkilö jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja sähköpostitse mikko.kontio@k-supermarket.fi tai puhelimitse 050 3107 222. Mikko Kontio, K-Citymarket Hämeensaaren tuleva kauppias.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

 

Keittiömestari/kokki K-Citymarket Hämeensaari, Hämeenlinna

Kanta-Häme
Hämeenlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus