Skip to main content

Keittiömestari, Korjaamo Keittiö & Baari, Helsinki

Haemme yhteistyökumppanillemme suorarekrytointina Korjaamon Keittiö & Baariin keittiömestaria vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tarjolla on mukava työympäristö, jossa pääset  johtamaan esimerkilläsi ja ammattitaidolla. Tarjolla mukava tiimi, mielenkiintoisia tapahtumia, kilpailukykyinen palkka ja mahdollisuus päästä luomaan oman näköistä ravintolaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

 

KEITTIÖMESTARI

Keittiömestarin tärkeimpiä tehtäviä on ylläpitää ruuan laatua, kehittää ruokatuotteita ja catering-konsepteja sekä niiden kannattavuutta, ja vastata keittiön päivittäisestä toiminnasta. Kulttuuritehdas Korjaamolla toteutat bistrohenkistä à la carte ruokaa iltaisin, lounaita arkisin sekä erilaisia catering-tarjoiluja tapahtumiin. Keittiömestarin tärkein työpari on ravintolapäällikkö, joka toimii tukena ja lähimpänä esimiehenä.

Keittiömestarina työskentelet ja johdat keittiötä sujuvasti ja toisia kannustavasti, pitäen huolta laadusta ja tuloksellisuudesta. Osaat johtaa keittiötä ja tiimiäsi, sekä suunnitella ja toteuttaa maistuvia ruokia ammattitaidolla ja positiivisella, tekevällä otteella.

Toivomme, että:

  • sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta keittiön esimiestehtävistä
  • sinulla on alan koulutus
  • ymmärrät kannattavan toiminnan kulmakivet
  • olet yhteistyökykyinen ja luonteeltasi positiivinen
  • osaat organisoida keittiön toimintaa ennakoivasti
  • omaat hyvän paineensietokyvyn


Tarjoamme sinulle:

  • mukavan ja kannustavan tiimin
  • luovan ja tapahtumarikkaan työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan ravintolakonsepteihin ja toiminnan kehittämiseen
  • hyvän työterveyshuollon
  • kilpailukykyisen palkkauksen

KORJAAMO KEITTIÖ & BAARI

Kulttuuritehdas Korjaamo on yleisölle ympäri vuoden avoinna oleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka tuottaa vuosittain satoja tapahtumia tuhansille kävijöille; elokuvanäytöksiä, konsertteja, puheohjelmaa, näyttelyitä, seminaareja, markkinoita, klubeja, juoma- ja ruokatapahtumia, juhlia ja festivaaleja. Korjaamon kortteliravintola toimii suosittuna lounas- ja brunssi- sekä illanviettopaikkana, palvelee konserttien ja tapahtumien kävijöitä, sekä toteuttaa yritystilaisuuksiin catering-palveluita. 
 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työ alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Työsopimus on kokoaikainen 112,5 h/ 3 vko, toistaiseksi voimassaoleva.

Palkka: sopimuksen mukaan.

Paikkakunta: Helsinki

HAKU KÄYNNISSÄ

Lisätietoja paikasta voit kysyä sähköpostitse vanessa.heino@rainmaker.fi tai puhelimitse 040 131 9632, parhaiten tavoitat minut arkisin klo 12-15.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiömestari, Korjaamo Keittiö & Baari, Helsinki

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti