Skip to main content

Keittiömestari, Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, jonka juuret ovat vahvasti Lapissa. Koko henkilökunta toimii ylpeydellä lappilaisen elämäntyylin ja vieraanvaraisuuden lähettiläinä. Haemme nyt luovaa ja ennakkoluulotonta kokenutta keittiöalan ammattilaista keittiömestariksi vakituiseen työsuhteeseen Lapland Hotels Riekonlinnaan, Saariselälle. Tehtävään sisältyy myös Lapland Safariksen Saariselän ravintoloiden keittiötoiminnoista vastaaminen. Tarjoamme innostavan työtehtävän, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä tilaisuuden luoda Lapin tarinaa Lapland Hotels Riekonlinnan elämyksellisessä ja ainutlaatuisessa kokonaisuudessa.

Lapin luonto ja sen mystiset tarinat näkyvät kaikessa toiminnassa. Toivomme sinun haluavan olla osa tätä tarinaa ja viestivän sitä työsi kautta ylpeydellä asiakkaillemme. Olet innovatiivinen tiimipeluri, omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja osaat innostaa tiimisi ennakkoluulottomasti luomaan yhä parempia makuja pohjoisen raaka-aineet hyödyntäen. Lapland Hotels Riekonlinnan ison hotellin sekä Lapland Safariksen ravintoloiden ja maastoruokailujen kokonaisuus on erittäin monipuolinen tehtäväkenttä.

Työssäsi vastaat ravintolan ruokatuotteesta ja keittiön tuloksellisesta operatiivisesta johtamisesta. Innostut työssäsi kokeilemaan ja kehittämään uutta ja osaat välittää tätä ajattelua myös tiimillesi. Toimit esimiehenä enimmillään lähes 20 henkilön keittiötiimille. Ymmärrät mitä on hyvä ruoka sekä tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Olet joukkueen johtaja ja hyvän hengen ylläpitäjä.

Työsuhde on vakituinen täysillä tunneilla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2021.

Odotamme sinulta

  • Ammattitaitoa johtaa keittiötoimintoja ravintolassa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä esimiestaitoja
  • Vahvaa kate- ja laatuajattelua
  • Intohimoa ruokatuotteisiin ja niiden kehittämiseen
  • Kykyä ja näkemystä muokata toimintoja sesongin ja off-seasonin mukaisesti
  • Paineensietokykyä ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin joustavasti
  • Uskallusta käyttää rohkeasti taitojasi ja luoda uutta

Tarjoamme

  • Vakituisen työn monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä
  • Lapland Hotels -ketjun hyvät etenemismahdollisuudet
  • Monipuolinen ja kansainvälinen toimintaympäristö (Asiakaskunnasta yli 70 % kansainvälisiä asiakkaita)
  • Laaja kokonaisuus, joka sisältää a la carten, eri kansallisuudet huomioivat buffet-ruokailut, aamiaiset, kokoustarjoilut, juhlat sekä Lapland Safariksen ravintolaruokailut ja maastocateringit
  • Mahdollisuuden asuntoon

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä epäröi olla yhteydessä, mikäli kysyttävää paikasta herää.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa viimeistään 29.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.siltala@barona.fi, 050 447 4677

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Keittiömestari, Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä

Barona HoReCa
Inari
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus