Skip to main content

Primary tabs

Keittiömestari, Ravintola Penny, Helsinki

Haemme nyt ravintola Pennyyn ammattitaitoista keittiömestaria. Viihdytkö keittiön lämmössä ja omaat kokemusta esimiestehtävissä työskentelystä? Jatka lukemista ja ihastu ravintola Pennyyn!

TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

Keittiömestarina vastaat keittiön esimiestyöstä, joka sisältää mm. työvuorolistojen suunnittelua, tilauksien tekemistä sekä muita vastuutehtäviä. Olethan myös intohimoinen kokki, sillä tässä työssä pääset myös käärimään hihat ja vastaat myös omalta osaltasi laadukkaan ruuan valmistamisesta asiakkaille. Pennyn ruokalista sisältää Amerikkalaisia ruoka-annoksia, jonka lisäksi tarjolla on lounasta ja brunssia. Työviikko sinulla tulisi olemaan neljäpäiväinen ravintolan aukiolojen mukaan, keskiviikosta sunnuntaihin. Työsuhde on vakituinen. Hakemallamme keittiömestarilla on jo aikaisempaa kokemusta keittiön esimiestyöstä. 

RAVINTOLA PENNY - PALA BROOKLYNIA HELSINGISSÄ

Ravintola Penny on kompaktin kokoinen ja tunnelmallinen ravintola Helsingin Uudenmaankadulla. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 25. Amerikkalaistyylinen ravintola tarjoaa asiakkailleen lounasta sekä A la Carte-annoksia. Ravintolassa on näiden lisäksi sunnuntaisin koko päivän kestävä amerikkalainen brunssi, jonka tarjontaan kuuluu perinteiset pannukakut, eri tavoin valmistetut kananmunat sekä burgerit. 


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työviikot ovat neljäpäiväisiä, ke-su. 

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva, 112,5 h / 3 vko

Palkka: sopimuksen mukaan

Paikkakunta: Helsinki

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Vanessa Heino Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa jättää hakemus mahdollisimman pian kohdasta "hae työpaikkaa". 

Minuun voi olla yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. 
[email protected]
puh. 0401319632

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti