Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiömyyjä

Topi-Keittiöt on asumisen ammattilainen ja luotettava kumppani, yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista. Keittiömyymälöitämme löytyy useilla paikkakunnilla aina Helsingistä Rovaniemelle! Mallistostamme nykyaikaiset ja toimivat kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin. Teemme toimivia, tunnelmallisia ja laadukkaita kodin kalusteita. Topi-Keittiöiden mallisto on laaja ja täynnä mahdollisuuksia. Pystymme vastaamaan trenditietoisen sisustajan kuin ajattomuutta vaativan rakentajan tarpeisiin. Mallistomme avulla voit luoda persoonallisia kalustevalintoja, olipa kalustettava kohde valmistalopaketti, rakennusliikkeen valmistama kerrostalo asunto tai omin käsin rakennettu kesämökki.

 

 

Etsimme nyt Topi-Keittiöiden suurimpaan myymälään, Vantaan Tammistoon

 

KEITTIÖMYYJÄÄ

(toiminimi)yrittäjäksi.

Koti on jokaisen tärkein paikka ja keittiö on kodin sydän. Tässä tehtävässä pääset auttamaan ihmisiä suunnittelemaan heidän unelmakeittiönsä. Jos omaat erinomaiset projektien johtamisen taidot, rakastat myymistä ja olet pohtinut yrittäjyyttä, olet etsimämme henkilö. Työkokemuksellasi tai koulutuksellasi ei ole niin merkitystä, asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta:

 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • tietoteknisiä taitoja
 • innokasta, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta
 • idearikkautta ja sisustuksellista silmää
 • omakohtainen rakennus- ja/tai remontointikokemus on eduksesi

Tarjoamme sinulle:

 • vahvan kotimaisen merkkituotteen
 • vastuullisen- ja mielenkiintoisen työtehtävän
 • valmiin asiakaskunnan
 • osaavan ja energisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
 • kattavan perehdytyksen, jotta menestyt varmasti
 • loistavat ansaintamahdollisuudet 

 

Toivoisimme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta sitä kuuluisaa hyvää tyyppiä olemme valmiita myös odottamaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jutta Kontto p. 044 5400 457, jutta.kontto@topi-keittiot.fi sekä Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966, katriina.rantanen@go-on.fi.

Täytäthän hakemuksesi CV:n  kera alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä emme pysty käsittelemään sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa nopeasti, joten älä turhaan odottele hakuajan päättymistä.

Go On Helsinki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Keittiömyyjä

Uusimaa
Espoo
Hanko
Helsinki
Hyvinkää
10210 Inkoo
Järvenpää
09120 Karjalohja
Karkkila
02700 Kauniainen
Kerava
Kirkkonummi
Lohja
Mäntsälä
03850 Pusula
01900 Nurmijärvi
07170 Pornainen
10300 Raasepori
02570 Siuntio
Tuusula
Vantaa
03400 Vihti
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus