Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Keittiön vuoropäällikkö

Hotelli Kivitippu sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Lappajärven kunnassa upean järven rannalla. Hotelli on saanut nimensä meteoriitista, joka ”tippui” alueelle miljoonia vuosia sitten. Hotellin yhteydessä toimi törmäystä esittelevä Meteoriittikeskus.

Haemme Hotelli Kivitipun keittiöön VUOROPÄÄLLIKKÖÄ, joka suurella palolla lähtee viemään keittiön toimintaa kohti asetettuja tavoitteita.

Kivitipun tunnelma on ainutlaatuisen viihdyttävä ja palvelu saumatonta, mikä kumpuaa kannustavasta työilmapiiristä ja henkilökunnan positiivisesta asenteesta.

Tavoitteena on, että asiakas saa ainutlaatuisen ruokailukokemuksen joka kerta ruokaillessaan Hotelli Kivitipussa. Oli kyse sitten aamupalasta, lounaasta tai annosruuista.

Etsimämme henkilö on raudanluja keittiöalan ammattilainen, joka hallitsee keittiöpuolen toiminnot ja tietää mitä on vastuun kantaminen sekä osaa tehdä erinomaista ruokaa. Vuoropäälliköllä täytyy olla tahtotila asioiden eteenpäin viemiseen sekä intoa/osaamista ja näkökulmaa keittiön jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen työympäristön
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Vahvan tuen ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Avainroolin ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaa
  • Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
  • Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
  • Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen ja työntekijän välille.

Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi.

Keittiön vuoropäällikkö

62600 Lappajärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja