Skip to main content

Keittiön vuoropäällikkö, Lapland Hotels Riekonlinna /Lapland Safaris Saariselkä

Etsimme keittiön vuoropäällikköä huolehtimaan Lapland Safariksen Saariselän alueen ravintoloiden keittiöiden päivittäisestä toiminnasta.

Työhön sisältyy ohjelmapalveluiden aikana tapahtuvia ravintola- ja maastoruokailuja kuin myös huippuillallisia Kammi- ja Kartanoravintoloissa. Sinulta onnistuu niin suurien lounasryhmien organisointi kuin hienostuneiden carte-illallisten toteutus.

Lapland Safariksen toimintaympäristö on erittäin kansainvälinen, joten kommunikoit työssäsi sujuvasti myös englannin kielellä.

Safaritoiminnan hiljaisempina kausina työllistyt Lapland Hotels Riekonlinnan keittiöön.

Työsuhde on sovittavissa oman elämäntilanteesi mukaan joko vakituiseksi tai määräaikaiseksi. Tehtävän toivottu aloitus on syksyn 2021 aikana. Majoitus Saariselällä järjestettävissä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä epäröi olla yhteydessä, mikäli kysyttävää paikasta herää.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa viimeistään 29.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.siltala@barona.fi, 050 447 4677

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Keittiön vuoropäällikkö, Lapland Hotels Riekonlinna /Lapland Safaris Saariselkä

Barona HoReCa
Inari
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus