Skip to main content

Keittiötaitoinen huoltamotyöntekijä, Lapua

Etsimme keittiötaitoista huoltamokahvilatyöntekijää Lapualle Shell Tamppariin.

Keittiötaitoisena huoltamokahvilatyöntekijänä huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluvat esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja a'la carte -annosten valmistus. Tarvittaessa sinulta tulee löytyä myös halua ja tahtoa olla asiakkaiden parissa sekä tehdä myyntityötä ja huolehtia yleisessä siisteydessä. Työvuorojen pääpaino on kuitenkin keittiössä.

Tämä paikka on tehty sinulle, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto ja jo jonkin verran alan työkokemusta. Mikäli keittiö sujuu, mutta asiakaspalvelupuoli vielä mietityttää, ei huolta, sillä me kyllä tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään.

Tunteja on tarjolla 90h kolmeen viikkoon, mutta vuorot ja tuntimäärät on tarvittaessa sovittavissa asiakkaan kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aseman aukioloaikojen mukaan. Shell Tamppari on avoinna ympäri vuorokauden, mutta keittiön aukioloajat ovat ma–su 10–20. Aamiainen ma–su 6–10 ja lounas ma–pe 10.30–14.

Tarjoamme sinulle:

- Vauhdikkaan työpaikan, jossa pääset kehittämään osaamistasi
- Työehtosopimuksen mukaisen palkan
- Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
- Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
- Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasan asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiötaitoinen huoltamotyöntekijä, Lapua

62100 Lapua
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti