Skip to main content

Keittiötoiminnan ja gastronomian asiantuntija Uuteenkaupunkiin

Tarjoamme maailmanluokan palvelua asiakkaillemme. Haemme sinua

Keittiötoiminnan ja gastronomian asiantuntija

tule tiimiimme, luodaan yhdessä merkityksellisiä ruokakokemuksia. Vahvistamme keittiötiimiämme Uudenkaupungin asiakkuudessamme, Valmet Automotiven monipuolisissa ravintolapalveluissa.

Etsimme keittiöpäällikkömme ja ravintolapäällikkömme rinnalle asiantuntijaa, luomaan asiakkaidemme odotuksia ylittävää palvelua ja ruokatuotetta sekä luomaan kanssamme sellaista keittiötiimiä, jossa jokaisen osaaminen pääsee esille ja kasvamaan.

Vastaat työssäsi ravintolapalveluidemme gastronomian kehittämisestä, laadun varmistamisesta ja osallistut henkilöstön keittiöosaamisen kehittämiseen ja valmentamiseen. Osallistut tuotekehitykseen, opastat uusien reseptien ja raaka-aineiden käytössä sekä ruokalistojen ja valikoimien suunnittelussa. Valmennat ja kannustat henkilöstöä omalla positiivisella ja innostavalla esimerkilläsi varmistaen laadukkaan ja korkeatasoisen toiminnan toteutumisen. Työtäsi teet tiiviissä yhteistyössä keittiömestarimme kanssa. Tuot myös asiakastapaamisiin omaa ammatillista näkemystäsi ja osaamistasi.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Miksi Compassilaiseksi?

Tarjoamme sinulle tiimin ja työnantajan, joka arvostaa osaamistasi. Compass Group on ruoan asiantuntija ja alan johtava ruokapalvelujen toimittaja Suomessa. Haluamme olla läsnä ihmisten elämässä joka päivä – tänään ja huomenna. Haluamme luoda asiakkaillemme jokaisessa kohtaamisessa ylivertaisia, saumattomia kokemuksia – missä ja milloin vain. 

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on vankkaa kokemusta suurkeittiöiden ruokatuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet terveellisen ja laadukkaan ja trendikkään ravitsemuksen ammattilainen ja haluat jakaa osaamisestasi tiimillesi.  Sinulla on myös osaamista tuotekehitystyöstä sekä osaamista tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmistä ja logistiikan hallinnasta ja keittiön tuloksellisuuden varmistamisesta.

Olet vuorovaikutustaitoinen, vastuuntuntoinen, järjestelmällinen ja innostava tiimipelaaja ja valmentaja. Nautit ihmisläheisestä työstä ja löydät aina uusia tapoja hurmata ja ylittää asiakkaan odotukset osana tiimiämme.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 27.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Sirpa Ritakorpi, puh. 044-7119613

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidän yhteen.

Keittiötoiminnan ja gastronomian asiantuntija Uuteenkaupunkiin

23500 Uusikaupunki
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus