Skip to main content

Keittiötyöntekijä Kokkolan ABC:lle

Haemme nyt ABC liikenneasemalle Kokkolaan keittiötaitoista liikennemyymälätyöntekijää.

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta keittiöalalta? Vai oletko kenties intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Kaipaisitko keittiötyöskentelyyn vaihtelua asiakaspalvelun muodossa? Mikäli nyökyttelet edellisille, saatat olla etsimämme työntekijä!

Työsi pääpaino on keittiössä mutta työhön kuuluu myös kassatyöskentely, salin siisteyden ylläpito sekä monet muut liikenneaseman monipuoliset työtehtävät. Etsimällämme henkilöllä on koulutusta/kokemusta ravintola-alalta tai kaupan alalta sekä palava halu oppia uutta! Tärkeätä on myös aurinkoinen ja joustava asenne! Eihän hymysi hyydy kiireen keskellä? Mikäli keittiö sujuu mutta asiakaspalvelu mietityttää, ei huolta sillä saat perehdytyksen tehtävään.

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista, hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Tehtävään valitun kanssa solmitaan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, 30h/vko. Palkkaus tehtävässä on kaupan TES:in mukainen, kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Jos siis koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 25.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi, 045 7881 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Keittiötyöntekijä Kokkolan ABC:lle

Barona HoReCa
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus