Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kemian insinööri

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme kemian insinööriä Loviisan voimalaitoksen käyttökemiaryhmän prosessikemian jaokseen. Prosessikemian jaoksen vastuulla on seurata voimalaitoksen järjestelmien kemiallista tilaa sekä ohjeistaa käyttöä voimalaitoksen kemian säätämisessä. Tehtäviisi kuuluvat mm. voimalaitoskemian seuranta ja ohjaus yhdessä vesikemian vastuuhenkilöiden kanssa, kemiallisen dekontaminoinnin kehittäminen, kemiallisten selvitysten laatiminen ja tutkimuksiin osallistuminen sekä niiden vetäminen. Osallistut myös käyttökemian vastuualueen projekteihin ja materiaalien hallintaan. Osaamisesi ja työkokemuksesi vaikuttavat työn sisältöön.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ainutlaatuisen tehtäväkentän haastavassa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Saat tehtävässä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi ydinvoimalaitosympäristössä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ohjauksen.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kemiantekniikka). Aikaisempi työskentely ydinvoima-alalla katsotaan eduksi. Työtehtävän suorittaminen edellyttää suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä luonnollisesti yhteistyötaitoja.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Minna Mäkiseen, + 358 10 45 53716 tai minna.makinen[at]fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 26.09.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Kemian insinööri

Loviisa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus