Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kemian laboratorion jaospäällikkö

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Tehtävästä

Haemme kemian laboratorion jaospäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen Loviisan voimalaitoksen käyttökemiaryhmään. Kemian laboratoriojaoksen vastuulla on ottaa näytteitä ja analysoida prosessivesiä voimalaitoksen eri järjestelmistä. Jaoksen vastuulle kuuluu myös laboratoriolaitteiden ylläpito sekä laboratorion kemikaali- ja tarvikehankinnat. Jaospäällikkönä toimit vastuualueesi esimiehenä sekä vastaat jaoksen toiminnoista ja niiden kehittämisestä.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kemisti). Aikaisempi työkokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus analyyttisestä vesikemiasta ja siinä käytetyistä laitteista kuten AAS, GC, IC, ICP-MS sekä kokemus menetelmien kehitys- ja validointiprosesseista. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä paineensietokykykä. Viet oman vastuualueesi asioita aktiivisella otteella eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 16.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sorella Buddas, 0504553718 tai sorella.buddas@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi 

 

Kemian laboratorion jaospäällikkö

Loviisa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus