Skip to main content

Kemian laboratorion esimies

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Tehtävästä

Haemme kemian laboratorion jaospäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen Loviisan voimalaitoksen käyttökemiaryhmään. Kemian laboratoriojaos on yksi kolmesta käyttökemiaryhmään kuuluvasta jaoksesta. Kemian laboratoriojaoksen vastuulla on ottaa näytteitä ja analysoida prosessivesiä voimalaitoksen eri järjestelmistä.  Jaoksen vastuulle kuuluu myös laboratoriolaitteiden ylläpito sekä laboratorion kemikaali- ja tarvikehankinnat. Jaospäällikkönä toimit vastuualueesi esimiehenä  sekä vastaat jaoksen toiminnoista ja niiden kehittämisestä. Työnkuvaasi kuuluu työnohjauksen lisäksi laboratoriolaitteiden ja -menetelmien ylläpito ja kehitys yhdessä kemistin kanssa. Kemian laboratorion jaospäällikkönä pääset kehittämään omaa osaamistasi analyyttisen kemian saralla ja toimimaan kemian asiantuntijatehtävissä.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kemisti). Aikaisempi työkokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus analyyttisestä vesikemiasta ja siinä käytetyistä laitteista kuten AAS, GC, IC, ICP-MS sekä kokemus menetelmien kehitys- ja validointiprosesseista. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä paineensietokykykä. Viet oman vastuualueesi asioita aktiivisella otteella eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 27.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sorella Buddas, 0504553718 tai [email protected].

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi 

 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti