Skip to main content

Kemisti HUS Diagnostiikkakeskus Kliininen kemia

Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva sairaalakemistin työ? Oletko kiinnostunut kehittämisestä? Haemme asiantuntevaa, aktiivista ja kehittämismyönteistä kemistiä vakinaiseen työsuhteeseen HUS Diagnostiikkakeskukseen, HUSLABin Kliinisen kemian vastuualueelle erikoiskemian yksikköön Meilahteen.

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja EteläKarjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

HUS Diagnostiikkakeskus, HUSLABin Kliininen kemia -vastuualueen toiminnot sijaitsevat Meilahdessa sekä 11 muussa ympärivuorokautisesti päivystävässä sairaalassa. Kliininen kemia -vastuualue tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa laboratoriotutkimusta.

Sairaalakemistinä vastaat osaltasi HUSLABin kliinisen kemian laboratorion tuotannosta erikoiskemian yksikössä osana innovatiivista tiimiä. Tehtäviisi voidaan sisällyttää myös vastuualueen yhteisiä asiantuntijatehtäviä, joiden sisällöstä sovitaan kiinnostuksesi, osaamisesi ja organisaation tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa osaamista on mahdollisuus syventää tiiviissä yhteistyössä HUSLABin muiden asiantuntijoiden kanssa. Hakijan toiveiden ja kiinnostuksen mukaisesti voimme neuvotella toimen hoitamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista, asiantuntevaa osaamista ja vankkaa kokemusta kliinisen kemian analytiikasta ja laadunhallinnasta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta asiakaslähtöiseen laboratoriopalveluiden kehittämiseen. Kromatografisten ja massaspektrometristen teknologioiden sekä aineenvaihduntatautien, immunokemian ja proteiinikemian analytiikan hallitseminen katsotaan eduksi. Toivomme Sinulta aktiivista otetta toiminnan kehittämiseen.

Meillä HUSLABissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät, mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä innostuneen ja motivoituneen, moniammatillisen työyhteisön työsi tueksi.

Työ alkaa 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan

Tule onnellisten ihmisten joukkoon!

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Sairaalakemistin koulutus ja lisäksi nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat: Kemisti Outi Itkonen puh. 050 427 9277 ja ylilääkäri Lotta Joutsi-Korhonen, puh. 050 427 2402.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Hae ennen 03.02.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Kemisti HUS Diagnostiikkakeskus Kliininen kemia

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus