Skip to main content

Kenttäasiakashankkija Kotisolille, Oulu

Rainmaker etsii nyt kasvavalle asiakkaalleen Kotisol Oy:lle Kenttäasiakashankkijoita Oulun alueelle aurinkosähköjärjestelmien myynnin edistämisen pariin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja siitä maksetaan kilpailukykyinen pohja + provisiopalkkaus. Hyvien tulosten kautta sinulla on siis mahdollisuus erinomaisiin ansioihin! Rekrytointiprosessista vastaa Rainmaker ja työllistyt suoraan Kotisol Oy:lle.

Kotisol Oy

auttaa suomalaisia omakotiasujia siirtymään puhtaan ja edullisen aurinkosähkön tuottajiksi asentamalla teknisesti ylivertaiset aurinkopaneelit sekä koko omakotitalon aurinkosähköjärjestelmän. Kotisol tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tuottaa päästötöntä sähköä ja kasvattaa omavaraisuusastettaan sähköntuotannon osalta.

Kenttäasiakashankkijana

vastaat maksuttomien kartoituskäyntien varaamisesta potentiaalisille aurinkosähköjärjestelmien asiakkaille, käytännössä omakotitalojen ja muiden rakennusten aurinkosähköjärjestelmien yksityisomistajille. Olet tärkeä ensikontakti Kotisolin tuleviin asiakkaisiin ja varmistat aurinkosähköjärjestelmien sopivuuden kiinteistöihin, herätellen samalla kiinnostusta tulevaa asiantuntijamme asiakaskäyntiä ennakoiden.

Tässä tehtävässä tarvitset ennen kaikkea intoa potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin, sekä hyviä keskustelutaitoja ja kykyä herättää kiinnostusta aurinkosähköjärjestelmiin. Eduksesi on aikaisempi kokemus myynnillisistä rooleista, mutta nopeana oppijana ja oikealla motivaatiolla pääset myös hyvin alkuun. Työ edellyttää myös sinnikkyyttä, hyviä tiimityötaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työaika, paikkakunta ja palkka

Työaikasi sijoittuvat arkisin ma-to klo 09 – 17 välille.

Työsuhde: vakituinen

Palkka: pohja+provisio

Paikkakunta: Oulu

Kiinnostuitko? Hae heti mukaan!

Haastattelemme ja täytämme tehtävät heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Lisätietoja saat tarvittaessa Rainmakerin Vanessa Heinolta p. 040 131 9632 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kenttäasiakashankkija Kotisolille, Oulu

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti